Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 18:25 Bu haber 644 kez okundu
 
ORDU’DA ALTYAPIYA YATIRIM SÜRÜYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki altyapı seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fatsa ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde, yağmur sularının baskınlara neden olmaması için altyapı çalışması başlattı.
GÜNDEM Haberi


Kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde de önemli altyapı çalışmalarına imza atıyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Fatsa ilçe merkezinde aşırı yağışlara bağlı olarak oluşan su baskınlarına neşter vurmak için altyapı çalışmalarına ağırlık verdi.

 

KURTULUŞ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kurtuluş Mahallesi sebze hali mevkiinde bulunan karayolu geçişlerinde yağmur suyu çalışmalarına başladı. 2 metreye 2 metre ebadında yapılan dev bakslarla mahallede biriken yağmur sularının Fatsa-Aybastı karayolu geçişiyle birlikte Bolaman Irmağı’na ulaşması sağlandı. Öte yandan Beyazıt Caddesi ile karayolu arasında kalan kısımda da yağmur suyu hattı çalışması başlatılarak, bölgedeki su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

AYAZLI MAHALLESİ’NDEKİ ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

 

Fatsa ilçesindeki altyapı çalışmalarında birçok sorunu çözen Büyükşehir Belediyesi, yıllardır su baskınları ile karşı karşıya kalan Ayazlı Mahallesi’nde Akyol, Necip Fazıl, Ardıç, Gelişim, Güngören, Ayazlı, Palaz sokak ve Hürriyet Caddesi ile Mandıra Caddesi’ni yeni yağmur suyu hatlarıyla buluşturdu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORDU’DA, ALTYAPIYA, YATIRIM, SÜRÜYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı