Haber Detayı
20 Mart 2024 - Çarşamba 13:12 Bu haber 537 kez okundu
 
KAMUOYUNA AÇIKLAMA
AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı ve SKM (Seçim Koordinasyon) Başkanı Özcan Gürsoy, Ordu kamuoyuna zorunlu açıklama yaptı.
GÜNDEM Haberi


AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı ve SKM (Seçim Koordinasyon) Başkanı Özcan Gürsoy, Ordu kamuoyuna zorunlu açıklama yaptı. SKM Başkanı Gürsoy’un açıklaması şöyle: 
 
1. Ordu'da yerel bir TV kanalında yer alan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı anketinde AK Parti adayımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'i 2. sırada, İP'li adayı ise önde gösteren sözüm ona anket tamamen gerçekdışı, masa başında, ısmarlama hazırlanmış, merdiven altı bir ankettir.  
 
2. Ayrıca kamuoyundan aldığımız tepkiler de göstermektedir ki, bu uydurma anketin ALTAŞ TV'de yayınlanması AK Parti camiasını da ayrıca üzmüştür. Beklentimiz bu TV'nin bundan böyle yapacağı yayınlarda kamuoyuna karşı daha hassas, gerçekçi ve objektif davranmasıdır.
 
3. Bu uydurma anket, seçildiğinde her türlü uygunsuz ve hukuksuz taleplerini rahatça dayatamayacaklarını bildikleri Sayın Dr. Hilmi Güler'i yıpratmaya ve kaybettirmeye yönelik, uzun süredir Ordu Kamuoyunda ve medyada sahneye konan bir ‘PROJE SENARYO’nun son örneğidir.
 
3. Gerek partimiz gerekse ulusal güvenilir birçok firma tarafından yapılan anketlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hilmi Güler en yakın rakibine en az 20-25 puan fark atarak bu yarışı açık ara önde götürmektedir. Tamamen bir proje mahsulü olan İP'li aday da bunu çok iyi bildiği için, taşeronlarına hazırlattığı ve aslında seçim yasaklarına giren bir uydurma anketle Ordu kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktadır.
 
4. Bu planın hazırlayıcıları ve uygulayıcıları çok iyi bilmektedirler ki sayın Hilmi Güler seçildiğinde şu an görevde olduğu gibi yasadışı hiçbir uygulama ve talebe geçit vermeyecek ve müsaade etmeyecektir. 
 
Halkın yararına ve yasalara açıkça aykırı olarak yapılan Belde Evler rezaleti gibi bir ucubeyi hiç tereddütsüz yıkarak bölgeyi halkın yararına ve kullanımına açabilen bir HİLMİ GÜLER, çok iyi biliyorlar ki, kendilerinin yasadışı hiç bir taleplerini yerine getirmeyecek, kısacası her istediklerini yaptırabildikleri, parmaklarında oynatabilecekleri bir başkan olmayacaktır. Bu çevreler bu nedenle her türlü maddi ve diğer imkanlarını İP'li adaya destek vererek ve onu parlatmaya çalışarak kullanmaktadırlar.
 
5. Yine bu nedenle bir takım Ordu iç ve dış siyasi ve ticari çevrelerle PENSİLVANYA elele vererek bir süredir Ordu'muzda siyasi bir projenin uygulaması içerisindedirler. 
 
6. İP'li aday çıktığı televizyon programlarındaki ve bulunduğu diğer ortamlardaki konuşmalarında adayımız Hilmi Güler'e karşı tamamen gerçekdışı, yalan ve dedikodu mahiyetindeki söylemleriyle kamuoyundan da giderek artan bir tepki almaktadır.
 
Hırçın ve kavgacı üslubuyla ve zaman zaman vatandaşa da gösterdiği kaba sözler ve hareketlerle bu zat, sadece kin almak için aynı makama gelmeye çalışan birisi olduğunu da açıkça göstermektedir. Adayımız Sayın Dr. Hilmi Güler ise her zamanki naifliği, beyefendiliği, mütevaziliği, olgunluğu ve inandırıcı kişiliği ile kendisine yapılan bu çirkef saldırılara karşı aynı üslupla cevap vermeyerek bu malum şahsı muhatap almamaya ve vatandaşımıza sadece projelerini ve hizmetlerini aktararak sorumlu bir siyasetçi ve hizmet adamı gibi davranmaya özen göstermektedir. 
 
 7. İçinde bulunduğu partisine ve yıllarca birlikte çalıştığı, kendisini en güzide makam ve mevkilere getiren, liderim dediği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı, içindeki makam, mevki  ve  intikam hırsıyla ihanet bayrağını açarak siyaset yapmaya çalışan bu zat da, daha önce liderini ve davasını satan diğer siyasi zevat gibi 31 Mart akşamı siyaset çöplüğündeki yerini alacaktır.
 
8. Döneminde FETÖ'cülükle ilgili birçok suçlamaya maruz kalmış bulunan, ve Ordu’dan kaçırılan Fetoculardan hemen sonra görevden el çektirilen bu zat ve Ordu Kamuoyu çok iyi bilmelidir ki hiçbir Ordulu seçmen bu güzide şehrimizin "PENSİLVANYA'DAN YÖNETİLMESİNE"  müsaade etmeyecektir.
 
9. Bu malum zata, çıktığı TV programlarında, Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki usulsüzlükler, yanlışlıklar ve haksızlıklara ilgili çok soru sorulabilir. Ancak moderatörün şu iki soruyu sormasını özellikle isteriz.
 
1- Bu pervasızca yapılan harcamaların ve paranın kaynağı nedir? Pensilvanya ile aran nasıldır? 
 
2- Sayın Recep Tayyip Erdoğan seni neden kapı dışarı etmiştir ve senin için neden bu kapıdan asla bir daha içeri giremez demektedir. 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: KAMUOYUNA, AÇIKLAMA,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı