Haber Detayı
20 Şubat 2024 - Salı 16:30 Bu haber 547 kez okundu
 
ÇATALPINAR’DA HİLMİ GÜLER İZDİHAMI
BAŞKAN GÜLER, ALANI DOLDURAN COŞKULU KALABALIĞIN SIK SIK “ORDU’NUN YÜZÜ GÜLER, YENİDEN HİLMİ GÜLER” SLOGANLARI EŞLİĞİNDE KONUŞTU: “BİZ ESER SİYASETİ YAPIYORUZ. LAF SİYASETİ YAPMIYORUZ. İŞ YAPIYORUZ”
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler’in Çatalpınar ziyareti gövde gösterisine dönüştü. Başkan Güler, ilçe girişinde davul, zurna ve meşalelerle karşılanırken izdihamdan dolayı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı mitinge dönüştü.
İlçe girişinde coşkuyla karşılanan Başkan Güler, ilk önce esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan ve tek tek ziyaret eden, yeni işyeri açılışlarını gerçekleştiren Başkan Güler, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını yapmak üzere hareket etti. İlçe Ziraat Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açılışı yapmak üzere alana giden Başkan Güler, izdiham ve sloganlarla karşılandı. Vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılanan Başkan Güler, bir konuşma yaptı ve Çatalpınar’a yeni dönemin müjdelerini verdi.


“BİZ ESER SİYASETİ YAPIYORUZ. LAF SİYASETİ YAPMIYORUZ. İŞ YAPIYORUZ”
Alanı dolduran binlerce kişinin yoğun ilgisi ile zaman zaman konuşması yarıda kesilen Başkan Hilmi Güler, “Biz eser siyaseti yapıyoruz. Bizim lafla sözle birilerine laf vererek zamanımızı boşa harcamıyoruz. İş yapıyoruz” dedi.
Başkan Güler, “Yapmış olduğumuz çalışmalarla sizin daha fazla mutlu olmanız için mücadele veriyoruz. Biz gemileri yaktık. 31 Mart akşamı öyle bir sonuç çıkartalım ki, bu sonuç tüm dünyaya Ordu’dan bir mesaj olsun” diye konuştu.


“ORDU’NUN YÜZÜ GÜLER, YENİDEN HİLMİ GÜLER”
Alanı dolduran coşkulu kalabalığın sık sık “Ordu’nun yüzü güler, Yeniden Hilmi Güler” sloganları eşliğinde konuşmasını sürdüren Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeye geride kalan 5 yıllık süre içerisinde Çatalpınar’a 118 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, yeni dönemde beton santrali, sosyal tesis, TOKİ konutları ve doğalgaz müjdelerini verdi.
Yol ve su çalışmalarının 2 yıl içerisinde bitirileceğini kaydeden Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak şu ana kadar yaptığımız yol ve su yatırımlarıyla birlikte Çatalpınar’a 118 milyon TL’lik yatırım yaptık. Bugünün değeriyle bu rakam 354 milyon TL yapıyor. 2 yıl içerisinde de yol ve su sorununuz tamamen hallolacak. 23 mahalle muhtarlarımız ile koordineli çalışarak sizlerin yüzünü güldüreceğiz”


“YENİ DÖNEMDE DOĞALGAZ’A KAVUŞACAKSINIZ”
Çatalpınar ilçesinin yeni dönemde doğalgaz çalışmasının başlayacağı müjdesini veren Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti.
“Yeni dönemde önceliğimiz doğalgaz olacak. Buna en çok hanım kardeşlerimiz sevinecek. Biz size ne söz verdiysek bugüne kadar yaptık. Doğalgaz çalışmalarına yeni dönemde hız vereceğiz ve sizleri bu konfor ile buluşturacağız”


“ÇATALPINAR’A YENİ YATIRIMLAR YOLDA”
Yeni dönemde Çatalpınar ilçesine beton santrali başta olmak üzere birçok müjdeleri veren Başkan Güler’in konuşması alanı dolduran binlerce vatandaşın alkış ve tezahüratları ile sık sık kesildi.
İlçeye yapılacak yatırımların müjdesini veren Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti:
“Çatalpınar’ı aydınlatma çalışmalarıyla ışıl ışıl yaptık. İnşallah sanayide de güzel çalışmalar yapacağız. Taleplerinizin hepsini gerçekleştireceğiz. Beton santrali kuracağız. Akkaya Cem Evi’nin yanında sosyal tesis yapacağız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmaları yapacağız. Yeri hazır olan TOKİ konutlarının inşa edilmesi konusunda da çalışmalar yapacağız. Burası tarım ve hayvancılık konusunda yeni zenginliklerin kaynağı olacak”
Başkan Güler, mitingin ardından MHP Çatalpınar İlçe Başkanlığını ziyaretinin ardından mahalle ziyaretlerinde bulunmaya devam etti. Başkan Güler’e AK Parti Çatalpınar Adayı Ahmet Özay, AK Parti Kadın Kolları, parti yöneticileri, Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Doğan Mert Duran’da eşlik etti.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ÇATALPINAR’DA, HİLMİ, GÜLER, İZDİHAMI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı