Haber Detayı
15 Kasım 2021 - Pazartesi 09:17 Bu haber 842 kez okundu
 
ENGELSİZLER İKİNCİ GALİBİYETLE LİGDEKİ YERİNİ KORUDU
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun ikinci maçında İzmir Bornova Barışgücü Engelli Basketbol Takımını 88-51 mağlup etti.
SPOR Haberi


Sezonun ilk maçıyla Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü karşılaşarak 81-40 galip gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sezonun ikinci maçında İzmir Bornova Barışgücü Engelli Basketbol Takımı ile karşılaştı.Altınordu Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan maçta Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 88-51 gibi net bir skorla galip gelerek ligdeki birinciliğini korudu.

 

ÜÇÜNCÜ KARŞILAŞMA KARABÜK’TE YAPILACAK

İki karşılaşmada da rakiplerini mağlup eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin üçüncü haftasında Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak. Karşılaşma 21 Kasım Pazar günü saat 13.00’de Karabük’te gerçekleştirilecek.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ENGELSİZLER, İKİNCİ, GALİBİYETLE, LİGDEKİ, YERİNİ, KORUDU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı