Haber Detayı
30 Ocak 2024 - Salı 16:53 Bu haber 542 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR SPORCULARINDAN YENİ BAŞARILAR GELDİ
SPOR Haberi


 

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, farklı spor branşlarında katıldıkları turnuvalarda madalyalar elde etmeye devam ediyor.

 

JUDO- SANTRANÇ VE KİCK BOKS’DA BAŞARININ ADRESİ DEĞİŞMEDİ

 

Spor alanında önemli bir ivme yakalayan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda katıldıkları turnuvalarda altın, gümüş, bronz madalya kazanmaya devam ediyor. Sporcular Ocak ayı içerisinde düzenlenen judo, satranç ve kick boks ’ta yeni başarılar elde ettiler.

 

Bu kapsamda Antalya’da düzenlenen 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında Defne Aldeniz ve Cihan Akif Güngör rakiplerini yenerek Türkiye 2’incisi oldu. Bu başarı sonucunda iki sporcu 21 Ağustos - 01 Eylül 2024 tarihleri arasında Prag' da yapılacak Avrupa Şampiyonasın milli forma ile ülkemizi temsil edecek.

 

 Diğer yandan Judo Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Spor Toto Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil eden Sema Yıldırım bayanlar +78 kg da ve Abdülmecit Gür erkekler +90 kg da Türkiye 2.si olarak şampiyonayı tamamladı.

 

Öte yandan Antalya’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonasında önemli dereceler elde edildi. Büyükşehir Belediyespor Sporcuları, Hamza Berk Kılıçoğlu Genç erkekler Point Fighting ve Kigh Light kategorisinde +94 kg da 3.lük. Kadir Kaan Özdemir yine Genç erkekler point Fighting kategorisinde 79 kg da 3.lük. Arda Bıçakçı büyük erkekler light contact kategorisinde 79 kg da 3.lük. Aylin Mechler büyük bayanlar light contact kategorisinde 65 kg da 2.lik. Mustafa Eren Öztürk Yıldız erkekler Kick light kategorisinde 52 kg da 1.lik. Eren Yağız Arnak genç erkekler light contact kategorisinde +94 kg da 1.lik elde etti.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, SPORCULARINDAN, YENİ, BAŞARILAR, GELDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı