Haber Detayı
14 Aralık 2023 - Perşembe 15:04 Bu haber 595 kez okundu
 
BAŞKAN GÜLER'İN SPORA VE SPORCUYA YAPTIĞI YATIRIMLAR SÜRÜYOR
SPOR Haberi


ORDU'YA YENİ SPOR TESİSİ
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya yaptığı yatırımlara bir yenisi daha eklendi. 
Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi’nde bulunan 22 dönümlük alanda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ortaklığında inşası devam eden atletizm ve futbol sahası sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak.
 
Ordu'da, altyapı, ulaşım, tarım, hayvancılık, kültürel ve sosyal faaliyetlerle adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği ve yapımını sürdürdüğü spor tesisleri ile de dikkat çekiyor. Çalışmalar kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak projelere de imza atan Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesine yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor. 
Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi’nde bulunan 22 dönümlük alanda gerçekleşen yeni atletizm ve futbol sahası inşası tüm hızıyla devam ediyor. Tüm branş spor ve sporcularına hizmet verecek olan tesis, Ordu’yu sporcu kenti yapma hedefine bir adım daha yaklaştıracak.
 
TAM DONANIMLI BİR TESİS OLACAK
 
Yapılacak yeni spor tesisinde atletizm sahası, atlama ve atma branşlarının içinde bulunacağı tartan zemin yüzeyli altı kulvarlı pist, sporcu soyunma odaları, seyirci tribünleri, amatör ve bölgesel lig maçlarının oynanabileceği FİFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahası (110mx72m) yer alacak.

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, GÜLER'İN, SPORA, VE, SPORCUYA, YAPTIĞI, YATIRIMLAR, SÜRÜYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı