Haber Detayı
07 Aralık 2021 - Salı 17:12 Bu haber 778 kez okundu
 
Orduspor 1967'den sponsorluk anlaşması
TFF 3. Lig'de mücadele eden Orduspor 1967 ile Weescan CriptoSwaps şirketi arasında imzalanan sponsorluk sözleşmesinin lansmanı gerçekleştirildi.
SPOR Haberi


Boztepe'deki bir otelde yapılan programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun bir spor şehri olduğunu belirterek, kentin aynı zamanda yazılım ve teknoloji konusunda önemli atılımlar yapan bir il olduğunu söyledi.
 
Ordu'da sporla yazılımı bir araya getirdiklerini ifade eden Güler, "Aslında ilginç bir birliktelik bu. Ama çağdaş gelişmelerde bu Ordu'da mümkün oldu. Çok tanınmış yatırımcı bir firma olan CriptoSwaps ile Orduspor'u birleştiriyoruz. Bu bir gönül bağı, aynı zamanda sponsorluk bağı haline geliyor. Dolayısıyla hem sporda önemli adımlar atacağız, hem de yazılım konusunda önemli işlere imza atılacak." dedi.
Şirketin borsada çok başarılı olduğuna değinen Güler, "Dolayısıyla bu güzel birlikteliği gerçekleştirmiş olacağız. Her iki tarafa da başarılar diliyoruz." diye konuştu.
 
Orduspor 1967 Kulübü Başkanı Savaş Şimşek'de bu sponsorluk anlaşmasıyla takımın daha da başarılı olacağını belirterek, kendilerini bu süreçte yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Güler ve sponsorlarına teşekkürlerini sundu.
 
Şimşek, herkesin takımlarına sahip çıkmaya da davet etti.
 
Başkan Şimşek, sponsorları ile 1,5 yıllığına sponsor anlaşması yaptıklarını da ifade etti.
 
Weescan CriptoSwaps Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan Cıbır, "Yurtdışında güzel işler yapıyoruz ve Türkiye'de de çalıştığımız çok kulüp var. Ama bizim için Ordu çok farklı. Hayırlı olsun." dedi.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Orduspor, 1967'den, sponsorluk, anlaşması,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı