Haber Detayı
21 Temmuz 2023 - Cuma 16:48 Bu haber 690 kez okundu
 
WİMBLEDON’A RAKİP ORDU!
TTF TURNUVASI BAŞLADI
SPOR Haberi


BAŞKAN GÜLER: TENİS SPORUNU ORDU’DA GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ORTUR Tenis Kulübünün ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası’nın açılış programına katıldı.

Göreve geldiği günden bu yana Ordu’da amatör spor kulüplerine verdiği destek ile taraflı tarafsız her kesimin büyük takdirini kazanan Başkan Güler, Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 10’dan fazla ilden 80’in üzerinde genç tenisçilerin katılacağı 8-9-10 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Altınordu ilçesi Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi tenis kortlarında gerçekleştirilen açılış programına Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Bilkay, daire başkanları, şube müdürleri, sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN GÜLER: “ORDU’NUN YARIŞAN BİR ŞEHİR OLMASINI İSTİYORUZ”

Göreve başladıkları günden itibaren Ordu’da sporun her türüne destek verdiklerinin altını çizen Başkan Güler, Büyükşehir bünyesinde olan 450’nin üzerinde sporcuya ev sahipliği yapıldığını söyledi.

Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi himayelerinde şehrimizde güzel bir yarışma başlayacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana tenis sporunun gelişmesi için önemli projeleri hayata geçirdik. Bugünde Ordu’nun ev sahipliğinde 80’inin üzerinde sporcunun katılımıyla güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Dün olduğu gibi bundan sonrada sporun her türlüsüne desteğimiz kesintisiz devam edecek. Ben öncelikle bu organizasyonda emeği olan bütün antrenörlerimize ve kıymetli sporcularımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki güzel bir organizasyon bizi bekliyor.”

80 SPORCU KATILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi tenis kortlarında 21-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuvaya İstanbul, Trabzon, Samsun, Ankara ve Ordu’dan 80 sporcu katılacak. Kıyasıya mücadelelerin olacağı turnuvayı tenisseverler ücretsiz takip edebilecek.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: WİMBLEDON’A, RAKİP, ORDU!,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı