Haber Detayı
14 Nisan 2022 - Perşembe 17:29 Bu haber 651 kez okundu
 
Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in Turizm Haftası Kutlama Mesajı
Dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden biri olan turizm, kültürlerin birbirini tanımasında ve evrensel anlamda barışın sağlanmasında önemli bir araçtır.
GÜNDEM Haberi


Ülkemizin tanıtılması, zenginleşmesi, kalkınması ve insanımızın refah içinde yaşayabilmesi adına büyük bir öneme sahip olan turizm, ayrıca uluslararası ilişkilerin geliştirilmesinde de büyük role sahiptir.
 
Turizm potansiyelini her geçen yıl yükselten Ordu, el değmemiş doğası, yaylaları, uzun kumsalları, şelaleleri, tarihi ve turistik mekanları, cazibe merkezleri ile dört mevsim hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamaktadır.
 
İlimiz, tarihi camileri, çeşmeleri, kaya mezarları ile yüzyıllardan beridir süren yerleşme yeri olması nedeniyle kaleleri, kayalık tepelerde bulunan dehlizleriyle, yöresel lezzetleriyle, el sanatları ve sanatçılarıyla kültürel ve turistlik açıdan gerçekten görülmeye değerdir.
 
Ordu’muzun sahip olduğu turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alması noktasında Valilik olarak her türlü gayreti göstermekteyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, turizm alanında tanıtımımızın daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi temennisi ile Turizm Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Valimiz, Sayın, Tuncay, SONEL’in, Turizm, Haftası, Kutlama, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı