Haber Detayı
28 Nisan 2022 - Perşembe 12:55 Bu haber 678 kez okundu
 
Vali Sonel, “Devletimiz Her Daim Vatandaşımızın Yanındadır”
Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri, devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” Toplantısı Vali Tuncay Sonel başkanlığında gerçekleştirildi.
GÜNDEM Haberi


Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında ilk olarak çocuklara oyuncak hediye eden Vali Tuncay Sonel, görüşmelere katılan vatandaşlarımız ile tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar verdi.
 
“Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Vali Tuncay Sonel, toplantıya katılan vatandaşların Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramlarını kutladı.
 
“Halk Günü” toplantısında 217 vatandaşımızın sorun, şikayet ve taleplerini dinleyerek onlarla yakından ilgilenen Vali Sonel, özelikle yaşlı, engelli ve çocuklu olan ailelere öncelik vererek bekletmemeye özen gösterdi.
 
Toplantıya katılan vatandaşlarımız ise Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Bu mübarek günde bizleri sevindirdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Vali, Sonel,, “Devletimiz, Her, Daim, Vatandaşımızın, Yanındadır”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı