Haber Detayı
27 Ocak 2022 - Perşembe 14:47 Bu haber 655 kez okundu
 
Vali Sonel, “Devletimiz Her Daim Vatandaşımızın Yanındadır ”
Vali Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorunlarını ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla bugün düzenlediği “Halk Günü” toplantısında bir araya geldi.
YEREL Haberi


Haftanın her Çarşamba gününü “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Sonel, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini tek dinleyerek çözüme kavuşturuyor.
 
Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü”ne katılan vatandaşlardan birisi de Emine Akman dı. Emine Akman, yapmış olduğu 21 adet el emeği, göz nuru el işi ürünlerini Vali Sonel’e takdim etti.
 
Vali Tuncay Sonel, Emine Akman’ın el işi ürünlerini büyük emek harcayarak ürettiğini söyleyerek hepsini satın aldı. Mutluluğu gözlerinden okunan Akman ise, desteği dolayısıyla Vali Sonel’e teşekkür etti.
 
Kendisine iletilen sorunlara çözüm bularak, vatandaşların dertlerine derman olan Vali Sonel, ”Allah ayağınıza taş değdirmesin, Allah’ım sizlerden razı olsun” diyerek, duygularını dile getiren vatandaşların hayır dualarını aldı.
 
Valiliğin kapısının herkese açık olduğunun altını bir kez daha çizen Vali Sonel, bugün gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında toplam 146 vatandaşı dinledi ve “Devlet vatandaşı için vardır. Bizlere iletmiş olduğunuz her türlü sorun, şikayet ve taleplerinizi ilgili kurum müdürü arkadaşlarımızla birlikte dinliyor, ivedilikle çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Sizleri buradan mutlu bir şekilde uğurlamak bizim görevimiz” diye konuştu.
 
Vali Sonel, her yapılan “Halk Günü” toplantısında olduğu gibi ailesiyle birlikte gelen çocukları unutmadı, verdiği çeşitli hediyelerle onları da sevindirdi.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Vali, Sonel,, “Devletimiz, Her, Daim, Vatandaşımızın, Yanındadır, ”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı