Haber Detayı
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 15:36 Bu haber 626 kez okundu
 
Üniversiteli Gençlerden Vali Sonel’e Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığınca 2014 yılında başlatılan "Damla Gönüllülük Hareketi" kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinden Ordu’ya gelen 40 üniversite öğrencisi, Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.
GÜNDEM Haberi


Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile proje koordinatörün de hazır bulunduğu ziyarette, öğrenciler ile bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, 13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Ordu’daki okullarda gönüllük faaliyetlerinde bulunacak üniversiteli gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu ilinin güzel bir coğrafyaya sahip olduğunu söyledi.
 
Ordu’nun görülmeye değer bir şehir olduğunun altını çizen Vali Tuncay Sonel, öğrencilerin birer gönül elçisi olduğunu, bu nedenle gittikleri illerde Ordu’yu anlatacaklarını söyledi.
 
“Valiniz ve ağabeyiniz olarak her daim siz gençlerimizin yanındayız” diyen Vali Sonel, ‘Damla Gönüllülük Hareketi’ kapsamında memlekete güzel işler yapıldığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Pırıl pırıl gençlerimizsiniz. İleride bu memlekete güzel işler yapacaksınız, şu anda da zaten güzel işler yapıyorsunuz. Hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık. Gençlik ve Spor Bakanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, emeği geçen arkadaşlarımıza, sizlere teşekkür ediyoruz. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin” diye konuştu.
 
Yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanlara yardım faaliyetleri yürütülen “Damla Gönüllülük Hareketi” kapsamında çeşitli illerden Ordu’ya gelen 40 üniversite öğrencisi, ilimizdeki çeşitli okullarda gönüllülük faaliyetlerinin yanı sıra, çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirilecek.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Üniversiteli, Gençlerden, Vali, Sonel’e, Ziyaret,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı