Haber Detayı
20 Şubat 2020 - Perşembe 09:21 Bu haber 1048 kez okundu
 
SPORCU ORDUSU ANTRENMANLARINA DEVAM EDİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, sporun ve sporcunun gelişimi için yatırımlarını sürdürmeye devam ederken, çocukların spor alışkanlığı kazanması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
SPOR Haberi


300 SPORCU AYNI ANDA ÇALIŞMA YAPTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sporun ve sporcunun gelişimi için yatırımlarını sürdürmeye devam ederken, çocukların spor alışkanlığı kazanması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu’da sporun her branşının yaygınlaştırılması için çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Dairesi Başkanlığı bu kapsamda taekwondo ve kick boks ortak kaynaşma antrenmanı düzenledi. Spora yeni başlayan ve devam eden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı antrenmana ailelerin ilgisi ise gözlerden kaçmadı.

“SİZLERDEN OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARI ÇIKACAK”

Düzenlenen antrenman programında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik  Spor Daire Başkanı Recep Kara, “Gördüğümüz tablo gelecek adına bizlere umut veriyor. Sizlerden de neden bir olimpiyat şampiyonu çıkmasın” dedi.

Daire Başkanı Kara sözlerine şöyle devam etti. “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya olan desteği her geçen gün artarak devam ediyor. Bugün bunun bir yansımasını görüyoruz. Sizler ve size destek veren ailelerinizi burada görmek bizleri mutlu etti. Büyükşehir Belediyesi olarak yeniden aktif hale getirdiğimiz taekwondo ve kick boks ortak kaynaşma antrenmanı için buradayız. Yaklaşık 300 sporcu bugün burada alanında deneyimli antrenörlerimizle çalışmalarını gerçekleştirecek. Bizler her zaman sizin yanınızda olacağız. Burası sizin ikinci eviniz olacak. İnanıyorum ki sizler aldığınız eğitimler sonucunda ülkemizi önemli şampiyonalarda ve turnuvalarda temsil edeceksiniz. Sizin aranızda neden bir olimpiyat şampiyonu çıkmasın” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANINIZDA”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in her zaman yanlarında olduğuna vurgu yapan Kara, “Başkanımız bizlere her konuda destek veriyor. Yoğun programları dolayısıyla bugün burada olamadı. Ancak bilmenizi istiyorum ki her zaman bir eli üzerimizde ve bizim çalışmalarımızı yakından takip ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: SPORCU, ORDUSU, ANTRENMANLARINA, DEVAM, EDİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı