Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 12:38 Bu haber 687 kez okundu
 
SPOR CAMİASI BAŞKAN GÜLER’İN YANINDA
Ordu’da spor camiası Başkan Güler’e tam destek verdi. Ramazan ayında katıldığı iftar programına katılan AK Parti MKYK Üyesi Haluk İpek’in sözlerin esert tepki gösteren spor camiası, tüm katmanlarıyla Başkan Güler’i ziyaret ederek desteğini açıkladı.
GÜNDEM Haberi


Orduspor 1967 Spor Kulübü A Profesyonel takımı ile alt yapı sporcuları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), çeşitli spor branşlarının Federasyon Ordu İl temsilcileri toplu halde Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. 
Ziyarette bir konuşma yapan Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, bu ziyaret ile bir ilki gerçekleştirdiklerini, spor camiasının taban birlikleri ve Orduspor olarak şehri temsil eden seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret ederek bayramlaşma merasimi gerçekleştirdiklerini söyledi. 
“BİZ HEP BERABER ORDUYUZ”
Başkan Güler’in birkaç gün önce haketmediği bir olaya maruz kaldığını belirten Başkan Şimşek, “Bu davranış bizi bu şehrin milliyetçisi olarak, bu şehrin çocukları olarak  taraflı tarafsız görüş ayırt etmeksizin herkesi çok üzmüştür. Biz bunu asla kabullenmiyoruz. Biz Ordu’yu seviyoruz. Ordu şehrinin bizim olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımızın da bizim olduğunu biliyoruz. Bu yüzden kimse bizim seçilmiş bir belediye başkanımıza siyasetçimize ne olursa olsun Ordu’yu temsil eden bir STK’ya en küçük değere kadar hiç kimse hakaret edemez. Böyle bir üslup ve böyle bir dil hiç kimse ilimizin değerlerine böyle davranamaz.  Ordu şehri olarak buna gereken cevap verildi, verilmeye de devam edecek. Biz hep beraber Orduyuz. Birlikte olduğumuz sürece neler yapabildiğimizi bizler kadar herkes biliyor” dedi.
ORDUSPOR BAŞKANINDAN UYARI: “KİMSE HADDİNİ AŞMASIN”
Şimşek şöyle devam etti:
“Bu yüzden kimse haddini ve çizgisini aşmasın. Bizim şehrimize gelip, bizim değerimize hakareti asla kabul etmiyoruz. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımıza yarın başka bir siyasetçimize veya bürokratımıza hiç kimse böyle konuşamaz. Biz bunu Ordu olarak karşısındayız. Orduspor 1967 olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında ve destekçisiyiz. Hiçbir şekilde yalnız da değildir. Dün neyse bundan sonra da yanında olacağız. Onun için sizlerle birlikte olmaktan ve bu şehirde yaşamaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz.”
BAŞKAN GÜLER’DEN SPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR 
Ziyaret için spor camiasının tüm bileşenlerine teşekkür eden Başkan Güler, son dönemde spor alanında önemli başarılar elde ettiklerini söyledi. Bu başarılar için spor camiasına teşekkür eden Başkan Güler, “Çok değişik sahalarda güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Bizde sizlerin yöneticileri olarak bu faaliyetleri destekliyoruz. Yaptığınız çalışmalar sadece Ordu’da değil bölgemizde ve ülkemize örnek oluyor. Bu çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Bundan sonra da Ordu ayrıca sporun da merkezi olacak.  Tarihte de öyleydi. Orduspor olsun, Ordunun diğer gençleri olsun. Diğer branşlarda yapılan çalışmalar olsun. Bunlara hem zenginlik katmaya çalışıyoruz. İlimizde 7’den 70’e herkesin spor yapmasını sağlamak için önemli çalışmalara imza attık atmaya da devam ediyoruz.  Bugün burada bayramlaşma vesilesiyle bir arada olmanız benim içinde çok önemliydi. Buraya kadar gelen siz değerli sporcularımıza ve değerli teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Bizlerde her zaman sizlerin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: SPOR, CAMİASI, BAŞKAN, GÜLER’İN, YANINDA,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı