Haber Detayı
22 Kasım 2023 - Çarşamba 15:00 Bu haber 624 kez okundu
 
ŞAMPİYONA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GÜLER: “AL BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKTİREREK İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTTUNUZ. BİZ DE SİZİ MEHTER TAKIMIYLA KARŞILADIK. BÖYLE GÜZEL BİR BAŞARIYI KAZANDIRDIĞIN İÇİN ALTIN MADALYA İLE ÜLKEMİZİ, ŞEHRİMİZİ ŞEREFLENDİRDİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
SPOR Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü etiketiyle Türkiye’yi Karadağ’da düzenlenen U 22 Büyük Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda temsil eden ve Rus rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu olan Gamze Soğuksu, Ordu’da coşkuyla karşılandı.

Ordu-Giresun Havalimanında coşkulu bir şekilde karşılanan ve mehter eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi önüne gelen Gamze Soğuksu, Başkan Güler tarafından karşılandı. Gamze Soğuksu’ya desteğini her daim htiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Al bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttunuz. Biz de sizi mehter takımıyla karşıladık. Böyle güzel bir başarıyı kazandırdığın için altın madalya ile ülkemizi şehrimizi şereflendirdiğin için sana çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Programda Gamze Soğuksu ve Milli Takım Antrenörü İbrahim Gündoğdu’ya Başkan Güler tarafından 100 bin TL’lik hediye çeki ile plaket ve çiçek takdim edildi.

 

BAŞKAN GÜLER: “SENDEN OLİMPİYAT BEKLİYORUZ”

Altın madalya ile ülkemize gurur yaşatan Gamze Soğuksu ve Antrenörü İbrahim Gündoğdu’yu tebrik eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Vona’nın dalgaları gibi ringe çıkıp Polonyalı’yı, Yunan’ı, peşinden de Rus rakibini yenerek Perşembe’mize, Ordu’muza, ülkemize böyle güzel bir başarı kazandırdınız. Al bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı okuttunuz. Biz de sizi mehter takımıyla karşıladık. Böyle güzel bir başarıyı kazandırdığın için altın madalya ile ülkemizi, şehrimizi şereflendirdiğin için sana çok teşekkür ediyoruz. İbrahim Hocamıza da çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra daha güzel adımlar atacağız. Senden olimpiyat da bekliyoruz. Seni alkışlıyor ve tebrik ediyoruz.”

 

GAMZE SOĞUKSU: “ÇOK GURURLUYUM”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalya hedefine ulaştığını söyledi.

 

Sporcu Soğuksu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok çalıştık, kulübüm destek oldu. Çok şükür İstiklal Marşı’nı okuttum. Yıllardır spora başladığımdan beri bu benim hedefimdi. Üç kez final maçına çıktım ikisinde yenilmiştim. Üçüncüsünde kazanmak nasip oldu. Çok gururluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum”

 

ANTRENÖR GÜNDOĞDU: “İNŞALLAH DAHA NİCE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞARIZ”

Milli Takım Antrenörü İbrahim Gündoğdu ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek, “Ben bugün çok mutlu ve gururluyum. Başka illerde Dünya, Olimpiyat Şampiyonları çıkıyor böyle karşılama olmuyor. Ben Sayın Bakanımıza çok çok teşekkür ediyorum. 8 yıllık bir emeğimiz var onun karşılığını aldık. İstiklal Marşımızı okutturduk Avrupa Şampiyonu olduk. 5-6 ay sonra Dünya Şampiyonası, akabinde Olimpiyatlar var. Ordumuza ülkemize yakışır sporcular yetiştirmek istiyoruz. Gamze Soğuksu bunlardan bir tanesi. İnşallah daha nice şampiyonluklar yaşarız” dedi. 

 

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ GENÇ: “HEDEF DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONASI”

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de sporcumuz Gamze Soğuksu’nun hedefinin Dünya ve Olimpiyat Şampiyonasından da altın madalya ile dönmek olduğunu söyleyerek, şu görüşlere yer verdi:

 

“Sayın Bakanımızın destekleriyle bugün burada kendi öz evladımızın Ordu adına yarışıp Avrupa Şampiyonasında Rus’u ringe dar ettirip altın madalyayı kazanmasının, Ordu’ya getiriş öyküsünün son olmayacağını düşünüyoruz. Hedefleri Dünya ve Olimpiyat Şampiyonasında yine ülkemize altın madalya kazandırmak. Sporcumuzu birçok kulüp istemişti Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübümüz sporcumuzu bırakmadı. Ona maddi ve manevi destek oldu. Sayın Bakanımızın himayelerinde şampiyonaya hazırlandı ve bugün bu gururu bizlere yaşattı. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ŞAMPİYONA, COŞKULU, KARŞILAMA,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı