Haber Detayı
29 Kasım 2021 - Pazartesi 14:53 Bu haber 629 kez okundu
 
SAKİN ŞEHİRDE COŞKULU FESTİVAL
Ordu’nun sakin şehir(Cittaslov) unvanlı Perşembe ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hamsi Festivaline katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Başkan Güler’in, hamsi pişirip vatandaşlara ikram ettiği festivalde renkli görüntüler ortaya çıktı.
YEREL Haberi


Perşembe Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hamsi Festivali Perşembe İskelesi’nde gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği festivale katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

 

BAŞKAN GÜLER, MANGAL BAŞINA GEÇTİ

 

Oldukça coşkulu geçen festivalde mangal başına geçen ve hamsi pişiren Başkan Güler, pişirdiği hamsilerden vatandaşlara ikramda bulundu. Festival alanında yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Güler, ayrıca Perşembe’nin tescilli cevizli helvasından da keserek vatandaşlara ikram etti.

BAŞKAN GÜLER: “FESTİVALLERLE MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞIYORUZ”

 

Düzenlenen festivalde bir de selamlama konuşması yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe’nin dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Festivallerle mutluluğu paylaştıklarını vurgulayan Başkan Güler, “Dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi olan Perşembe ilçesinde mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Hamsinin en güzeli burada, pancar çorbasının en güzeli burada, Perşembe helvasının en güzeli burada. Çok güzel bir festival gerçekleşiyor. Nice nice güzel festivaller diliyorum” dedi.

 

Başkan Güler, daha sonra festival alanını gezerek vatandaşlarla hatıra fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: SAKİN, ŞEHİRDE, COŞKULU, FESTİVAL,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı