Haber Detayı
02 Eylül 2020 - Çarşamba 13:04 Bu haber 1526 kez okundu
 
SAKİN ŞEHİR TOKİ KONUTLARINA KAVUŞUYOR
Ordu'nun sakin şehir unvanına sahip Perşembe ilçesinde 222 daireli TOKİ 2. Etap gün sayıyor.
YAŞAM Haberi


Göreve geldiği günden bu yana Perşembe için çalışan Başkan Mustafa Sayim Tandoğan, verdiği sözleri de tek tek yerine getirmeye başladı. 

Projelerin arasında yer alan TOKİ 2. Etap Projesi de bunlardan birisi. Projenin kısa sürede ilçeye kazandırılması bekleniyor. 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Tandoğan, şu ifadeleri kullandı:

"TOKİ 2. Etap Düz Mahalle Projesine iki ayrı 2+1 ve 3+1 daireler olup, toplam daire sayısı 222 olarak planlanmaktadır .İlçemize yakışır devasa binalar değil de daha çok Sakin Şehir ünvana sahip bir binalar yapacağız. Daireleri doğa yapımıza uygun ,az katlı, ahenkli kullanışlı şekilde planlamaktayız. Bununla alakalı çalışmalara hız vererek ilçemize kazandırmak için elimizden gelen tüm çabalarımız sarf etmekteyiz. Bu çabaların sonuçlarını belirli zaman zarfında sonuç alıyoruz. Bu sonuçlar zarfında 2. Etap Düz Mahalle Projesi için gerekli arazi etüt çalışmaları yapılmış olup TOKİ Başkanlığınca arazi onaylanmıştır. 1 Nisan 2019 ‘da geldiğimiz günden bugüne kadar takip ettiğimiz TOKİ Konutlarının çözümü için son aşamaya geldik. TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT ve BAŞKAN YRDC ile ORDU İL BAŞKANIMIZ HALİT TOMAKİN , ORDU MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞÇI ile ziyaret ederek PERŞEMBE’miz için söz verdiğimiz gibi sonuca gidiyoruz.Yapılan görüşmeler doğrultusunda TOKİ genel Başkanı tarafından Projemize hız kazandırmak için gerekli onayı almış bulunmaktayız. 13.08.2020 tarihinde TOKİ yetkilileri tarafından arazi çalışmaları ve incelemeleri yapılmak üzere bir heyet gelerek hem araziyi inceleyecekler hem de arazi sahipleriyle anlaşma yapılarak bir an önce ihale sürecine girmek için tüm çabamızı ortak bir çalışma sarf etmekteyiz."

 

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: SAKİN, ŞEHİR, TOKİ, KONUTLARINA, KAVUŞUYOR, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı