Haber Detayı
22 Nisan 2022 - Cuma 11:44 Bu haber 665 kez okundu
 
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Kutlama Mesajı
23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin en zor zamanlarında bile istiklal yolundan şaşmadan azim ve kararlılıkla attığı en önemli adımlardan biri, milli birlik ve beraberliğimizin mührüdür.
GÜNDEM Haberi


Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Hakimiyet bilâ kayd-u şart milletindir.” diyerek milli iradenin haricinde hiçbir gücün tanınmayacağının temellerini atmış, aynı zamanda bu özel günü ulusumuzun geleceği olan çocuklarımıza armağan ederek onlara verdiği değeri de ebedileştirmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli egemenliğin genç hafızalarda her daim diri tutulması, dünya halkları arasında barış ve kardeşliğin paylaşılması, dolayısıyla dünya barışına hizmet etmesi açısından önem arz etmektedir. Eğitim kurumları olarak bizlere düşen görev ise vatanını, milletini ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, üretken ve nitelikli nesiller yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesinin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Rektör, Prof., Dr., Ali, Akdoğan’ın, “23, Nisan, Ulusal, Egemenlik, ve, Çocuk, Bayramı”, Kutlama, Mesajı,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı