Haber Detayı
31 Ocak 2022 - Pazartesi 13:38 Bu haber 843 kez okundu
 
ORDU YAYLALARINDA HEYECAN DEVAM EDİYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil, 12 ay Ordu” sloganı kapsamında ilçelerde düzenlenen kış festivalleri şubat ayında da devam edecek.
TURİZM Haberi


Yaz aylarında turistlerin ilgi odağı olan Ordu yaylaları kış aylalarında da Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen kar festivalleriyle ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Bu kapsam da Ocak ayı içerisinde düzenlenen kar festivallerine binlerce yerli turist yaylalara akın etti.

 

ŞUBAT AYINDA KAR FESTİVALLERİ DEVAM EDECEK

 

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçe belediyelerinin katkıları ile düzenlenen kar festivalleri Şubat ayı içerisinde de sürecek.  Şubat ayı içerisinde 3 ilçede düzenlenecek olan kar festivallerinin takvimi ise belli oldu.

 

MESUDİYE-GÖLKÖY VE KORGAN’DA KAR FESTİVALLERİ DÜZENLENECEK

 

Belirlenen takvime göre Şubat ayının ilk kar festivali 5 Şubat Mesudiye-Keyfalan yaylasında yapılacak. Daha sonra ise 6 Şubat’ta Gölköy Uluvahta Yayalası’nda ve 13 Şubat Korgan Yaylası’nda düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri tarafından organize edilen kar festivallerinde, kent orkestrası, amatör kızak yarışları, köy seyirlik oyunu ve yöresel yemek ikramı yapılacak.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORDU, YAYLALARINDA, HEYECAN, DEVAM, EDİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı