Haber Detayı
24 Temmuz 2023 - Pazartesi 15:10 Bu haber 649 kez okundu
 
ORDU GENÇLİK SPOR VE KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLIYOR
25 TEMMUZ- 17 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN FESTİVALLE ORDULULAR DOLU DOLU 3 HAFTA GEÇİRECEK
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Birbirinden başarılı spor ve kültür organizasyonlarıyla Ordu’da renkli bir yaz sezonu geçirilmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Orduluların eğlenceli vakit geçirmesinin yanı sıra rekabet edici yarışlarda dostça yarışacağı Ordu Gençlik Spor ve Kültür Festivali hazırlıklarını tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan ancak geçtiğimiz günlerde ilimizde yoğun yağışlara bağlı sel ve heyelanlar nedeniyle ertelenen Gençlik Spor ve Kültür Festivali 25 Temmuz Salı günü başlıyor.

Yaklaşık 1000 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan ve çeşitli spor turnuvalarının yanı sıra tiyatro gösterileri, konserler, çocuk oyunları ve kültür etkinliklerinin yapılacağı festivalde dereceye girecek olan sporculara ise toplamda 352 bin TL hediye çeki verilecek.

 

DOLU DOLU ETKİNLİK PROGRAMI HAZIRLANDI

Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı, Akyazı Sahili ve Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan festivalde Plaj Futbolu, Plaj Hentbolu, Plaj Voleybolu, 3x3 Sokak Basketbolu, Plaj Güreşi, Deniz Kanosu, Açık Deniz Yüzme Yarışları, Tenis ve Satranç Turnuvalarının yanı sıra Tiyatro Gösterileri, Konserler, Çocuk Oyunları ve Çeşitli Kültür Etkinlikleri yapılacak.

 

352 BİN TL’LİK HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK 

9 branşta 7’den 70’e herkesin katılacağı yarışmaların organize edileceği festival kapsamında düzenlenecek turnuvaya katılanlar, doyasıya zaman geçirecek.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek turnuvalarda mücadele edecek takımlarla dereceye giren her sporcu için; Birinciye 3 bin TL, İkinciye 2 bin TL, Üçüncüye 1.000 TL; sporculara toplam ödül olarak ise büyük tören ve konser etkinliğiyle 352 bin TL hediye çeki verilecek.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORDU, GENÇLİK, SPOR, VE, KÜLTÜR, FESTİVALİ, BAŞLIYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı