Haber Detayı
14 Nisan 2022 - Perşembe 14:32 Bu haber 660 kez okundu
 
ORDU’DA 49.5 KM YENİ KALDIRIM İNŞA EDİLDİ
Ordu’da altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan sokak ve caddeler baskı beton kaldırımlarla buluştu. Çalışmalar kapsamında il genelinde 49 bin 598 metre güzergâh baskı beton kaldırıma kavuştu.
GÜNDEM Haberi


Ordu’da, altyapı, yol ve su alanında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki baskı beton kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde 49 bin 598 metre baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

49 BİN 598 METRE KALDIRIM İNŞA EDİLDİ

 

Kentin her noktasına dokunmak için çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Başkan Güler, “İl genelinde büyük bir altyapı ve asfalt seferberliği ilan ettik. Önceliğimiz yollarımızda altyapılarıyla birlikte konforlu bir ulaşım sağlamak. Sıcak asfaltını tamamladığımız sokak ve caddelerde modern kaldırım çalışmalarına imza atıyoruz. Şu ana kadar 49 bin 598 metre yeni kaldırım çalışması yaptık” dedi.

 

HEDEF; VATANDAŞLARIN KONFORUNU ARTIRMAK

 

Vatandaşların konforunu artırmak için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Başkan Güler, “Kaldırım çalışmaları yaya trafiği ile sokak ve cadde üzerinde bulunan esnaflarımız için önemli bir çalışma. Bu yüzden cadde ve sokaklarda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ulaşım güzergahlarını modern yol ve kaldırımlara kavuşturarak, şehirde yaşayan vatandaşlarımızın konforunu arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORDU’DA, 49.5, KM, YENİ, KALDIRIM, İNŞA, EDİLDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı