Haber Detayı
01 Temmuz 2022 - Cuma 10:47 Bu haber 833 kez okundu
 
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPORCULARI ŞAMPİYONLUĞA ABONE OLDU
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Sude Naz Dokgöz, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Erzurum ilinde düzenlenen Üst Minikler Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 64 kg’da 2. kez Türkiye Şampiyonu oldu.
SPOR Haberi


22-30 Haziran tarihleri arasında Türkiye Boks Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Üst Minik Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Sude Naz Dokgöz, tüm rakiplerini yenerek 64 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak bu branşta gücünü bir kez daha gösterdi.

 

MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILACAK

 

Türkiye genelinde 57 ilden 833 sporcunun katıldığı Üst Minik Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası sona erdi. Daha önce bu branşta bir şampiyonluğu bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Sude Naz Dokgöz, 64 kg’da 2. şampiyonluğunu elde etti. Final mücadelesini Ankara’dan katılan sporcuya karşı yapan Buse Naz Dokgöz, rakibini 5-0 gibi net bir skorla yenerek 2. kez Türkiye Şampiyonu oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Sude Naz Dokgöz, Erzurum ilinde yapılacak olan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası öncesinde Boks Milli Takımı ile kamp çalışmalarına başlayacak.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ORDU, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, SPORCULARI, ŞAMPİYONLUĞA, ABONE, OLDU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı