Haber Detayı
04 Aralık 2019 - Çarşamba 17:45 Bu haber 1340 kez okundu
 
Öldürülen üniversite öğrencisi Cerenʹin, annesinden son isteğinin çorba olduğu öğrenildi
ASAYİŞ Haberi


Orduʹda dün akşam saatlerinde evinin önünde bıçaklı saldırı sonrası öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemirʹin, bıçaklanmadan hemen önce annesini aradığı ve çorba yapmasını istediği öğrenildi.Dün akşam saatlerinde antrenman sonrası evine gireceği esnada göğsünden büyük bir bıçak darbesi alan 20 yaşındaki Ceren Özdemir, ağır yaralandı. 112 acil servis ekiplerince Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Özdemir, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

 

ʹANNESİNİ ARAYIP ÇORBA İSTEMİŞʹ

Balerin olan ve aynı zamanda Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde 3ʹüncü sınıf öğrencisi Özdemirʹin, akşam antrenmandan çıktıktan sonra annesini aradığı ve çorba yapmasını istediği öğrenildi. Akrabası Güler Şanlı, ʹÇocuk kurs sonrası annesini aramış ve çorba yapmasını istemiş, sonrasında kapıya kadar geliyor ve burada bıçaklanıyor. Onu o halde kız kardeşi buluyor. Annesi evden anahtarı atmış, Ceren yukarı çıkmayınca kız kardeşi merak edip bakmaya iniyor. Sonrasında kardeşi ile karşılaşıyor. En son konuşmasında çorba istediğini söylemiş. Arkadaşları oturmaya çağırmış ama aç olduğu için gitmemişʹ dedi.

 

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ceren Özdemirʹin tanıdıkları ve komşuları da üniversite öğrencisi genç kızın hayat dolu olduğunu belirterek, üzüldüklerini ifade ettiler. Yakınları, katilin bir an önce bulunmasını temenni etti. Öte yandan dün akşam saatlerinde bıçaklı saldırı sonrası ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ceren Özdemir olayıyla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı, daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Ekipler, katili bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Öldürülen, üniversite, öğrencisi, Cerenʹin,, annesinden, son, isteğinin, çorba, olduğu, öğrenildi,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı