Haber Detayı
29 Eylül 2021 - Çarşamba 15:48 Bu haber 825 kez okundu
 
ODÜ'LÜ ÖĞRENCİLERİN GEMİ TURU
Üniversite öğrencileri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Üniversitesi iş birliğinde Şehit Temel Şimşir Gemisi’nde düzenlenen programla bir araya getirildi.
EĞİTİM Haberi


Ordu’da üniversite kazanan gençleri hem bir araya getirerek kaynaştırmak hem de onlara şehri tanıtmak amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Üniversitesi birlikteliğinde bir program gerçekleştirildi. Şehit Temel Şimşir Gemisi’nde yaklaşık 200 kişinin katılımıyla yapılan organizasyonda öğrenciler verilen mini konserler eşliğinde eğlenirken, Ordu’yu denizden seyretme imkânı buldu. Manzaranın tadını çıkaran gençler doyası hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Türkiye’nin dört bir köşesinden Ordu’ya gelen öğrenciler için düzenlenen gemi turuna Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Ordu Üniversitesi idari ve akademik personelleri de katıldı.

 

Gençlerin mutluluğunu ve eğlencesini paylaşan Başkan Güler, tek tek öğrencilerle sohbet etme imkânı buldu. 

 

“ŞEHİR, ÜNİVERSİTE KAYNAŞMASI YAŞADIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan program ile gençlerin gönüllerince eğlendiklerini söyledi.

 

Başkan Güler şöyle konuştu:

 

“Tam bir şehir-üniversite kaynaşması yaşadık. Bu bizim arzu ettiğimiz amaçlarımızdandı. Gemimizde çok güzel bir ortam oluşturduk. Hedefimize de ulaştık. Gençlerimiz hem eğlendiler hem dinlendiler hem de Ordu’muzun güzellikleri seyir ettiler. Bir yandan türküler söylendi, halaylar çekildi, horanlar oynandı, kemençeler çalındı. Urfa’dan Diyarbakır’a, Samsun’dan Kırıkkale’ye kadar çok farklı yerlerden gelen arkadaşlarımızla bir arada olduk. İnşallah teknik olarak da bilimsel çalışmalarla da Ordu’muzu kalkındıracağız.”

 

“HİLMİ GÜLER’E YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Hilmi Güler’in öncülüğünde daha güzel faaliyetlerle bir araya gelineceğini ifade eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler Bey’e yürekten teşekkür ediyoruz. Ordu Üniversitesi’nin gençleri, idari ve akademik personeli olarak öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Bundan sonraki yıllarda da Başkanımızın öncülüğünde Ordu Üniversitemiz ile bir ve beraber olarak çok daha güzel faaliyetler yapacağız. Sizler için kendisi her türlü fedakârlığı yapıyor ve yapmaya da devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

“MÜZİK VE EĞLENCE İLE MUTLU OLDUK”

Programdan duydukları memnuniyeti dile getiren Ordu Üniversitesi gençleri, “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve üniversitemiz bizler için böyle güzel bir program düzenlemiş. Bizler için oldukça güzel bir gezi oldu. Bölümlerimizden, kampüsten çok fazla öğrenci var. Müzikle, eğlence ile oldukça mutlu olduk. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler ve Rektörümüz Ali Akdoğan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ODÜ'LÜ, ÖĞRENCİLERİN, GEMİ, TURU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı