Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 10:01 Bu haber 784 kez okundu
 
NECİPOĞLU, DİNLEYENLERİ MEST ETTİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Halil Necipoğlu’nun sahne aldığı Tasavvuf Müziği Konseri dinleyenleri mest etti.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının coşkusunu her alanda yaşatmaya devam ediyor. Her akşam düzenlediği çocuk etkinlikleri ve ilçelerde gerçekleştirdiği organizasyonlarla dolu dolu bir Ramazan yaşatan Büyükşehir Belediyesi, öte yandan düzenlediği söyleşi ve konserlerle de büyük beğeni topluyor.

 

KONSERE İLGİ YOĞUN OLDU

 

Türkiye’nin önde gelen isimlerini Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı Kültür Sanat Etkinliklerine İlahiyatçı, din adamı, tasavvuf müziği sanatçısı, Halil Necipoğlu’nun sahne aldığı konser ile devam etti. Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen konsere tasavvuf müziği severler yoğun ilgi gösterirken, birbirinden eşsiz eserlerin seslendirildiği konser vatandaşlardan tam not aldı.

 

GENEL SEKRETER İNAN: “BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN”

 

Konser sonrası bir selamlama konuşması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarını iletti.

 

Muhteşem bir konsere imza atıldığını dile getiren ve etkinliklerin gümbür gümbür devam ettiğini belirten Genel Sekreter İnan, “Kıymetli hemşehrilerimiz lütfen bizleri takip etmeye devam edin. ’Vakit Tamam Birlikte’ Ramazan etkinliklerimiz gümbür gümbür devam ediyor. Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bundan sonraki günlerde yapacağımız programlara tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Düzenlenen konser programı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan’ın, İlahiyatçı, din adamı, tasavvuf müziği sanatçısı Halil Necipoğlu’na çiçek takdim etmesi ile sona erdi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: NECİPOĞLU,, DİNLEYENLERİ, MEST, ETTİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı