Haber Detayı
25 Ekim 2021 - Pazartesi 11:47 Bu haber 718 kez okundu
 
MÜTHİŞ KONSERİ YAĞMUR BİLE DURDURMADI
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Gençlik Konseri’nde yağmura rağmen binlerce genç doyasıya eğlendi.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında binlerce gencin katılımıyla Sonbahar Gençlik Konseri gerçekleştirdi. Konserin düzenlendiği Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nı Ordulular saatler öncesinde doldurdu.

 

Konserde pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar, bağlama ustası Çetin Akdeniz ve yerli rap sanatçısı Mertcan Ersoy sahne alarak gençlere coşkulu dakikalar yaşattılar.

 

Konser esnasında aniden etkili olan yağışa aldırış etmeden eğlenen gençler alanı terk etmeyerek sanatçıların şarkılarına eşlik etmeye devam etti.

 

“BAŞKANIMIZ GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”

Konsere katılan üniversite gençleri Ordu şehrini seçtikleri için pişman olmadıklarını bu tür organizasyonların devam etmesini gerektiğini söylediler.

 

Gerçekleştirilen konser için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden gençler, “Her şey 10 numara. Biz gençleri böyle konserlerle buluşturduğu için Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz.  Ordu Üniversitesi’ni seçtiğimiz, Ordu şehrini seçtiğimiz için hiç pişman değiliz. İyi ki burayı tercih etmişiz. Çok beğendik, bu tür programların devamını diliyoruz. Başkanımız biz gençlere verdiği sözü yerine getirdi” şeklinde konuştular.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: MÜTHİŞ, KONSERİ, YAĞMUR, BİLE, DURDURMADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı