Haber Detayı
10 Haziran 2021 - Perşembe 17:11 Bu haber 764 kez okundu
 
İşte gerçek Orduspor'un gerçek taraftarı!
ORDUSPOR efsanesi geri döndü. Tarih tekerrür etti, geçmişte Süper Lig'de yaşattığı heyecanı Orduspor 1967 taraftarları uzun bir aradan sonra adeta yeniden yaşattı. Taraftarlarının sevgi gösterisi, tezahüratlar, davul-zurna ve meşalelerle yaptığı karşılama nedeniyle Orduspor kafilesi kulüp binasına 300 metre mesafede bulunan stada yarım saatte ancak ulaşabildi. 19 Eylül Stadyumu'nda ilk sınavını Ünye 1957 Spor karşısında veren Orduspor 1967, ilk sınavını 1-1'lik skorla tamamları.
SPOR Haberi


2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Bölge 2'nci Grup müsabakalarının ilk haftasında Tonya Doğanspor, Sebat Gençlik Spor ve Ünye 1957 Spor ile eşleşen Orduspor 1967 ilk sınavını 19 Eylül Stadyumu'nda verdi. 

 

KAFİLE 300 METRELİK YOLU 30 DAKİKADA ALDI

 

Pandemi nedeniyle verilen uzun bir aradan sonra liglerin açılması ve müsabakaların oynanmaya başlamasıyla birlikte gerçek Orduspor taraftarları mor-beyazlı efsane takımını yalnız bırakmadı. Mazisi başarılarla dolu, geçmişte Avrupa kupalarında mücadele eden Orduspor, düşürüldüğü Amatör Lig'de Kulüp Başkanı Savaş Şimşek'in emekleriyle yeniden ayaklanmaya başladı. Ordu derbisine ev sahipliği yapan 19 Eylül Stadyumu'na gelen mor beyazlı kafile, yüzlerce taraftarı tarafından sevgi gösterisi, tezahüratlar, davul-zurna ve meşalelerle karşılandı. Takım yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları çok memnun eden karşılama nedeniyle 19 Eylül Stadyumu'na 300 metre mesafede bulunan Orduspor 1967, sahaya ancak yarım saatte ulaşabildi. Şehirde yaşanan coşku, ligin adı ne kadar küçülse de, Orduspor'un büyüklüğünü bir kez daha hatırlattı. 

İLK MAÇ İLK SINAV

Ünye 1957 Spor'u konuk eden Telat Özden'in teknik patronluğundaki Orduspor 1967 sahaya Lokman, Eray, Ömercan, Akın, Devrimcam, Arda, Muharrem, Emre, Ouz, Furkan ve İlker ilk 11'i, konuk ekip ise Doğan, Şürkü Can, Burak Emre, Mert, Rıdvan, Hakan, Mehmet, İsmail, Emrah, Selim ve Hakan ilk 11'iyle sahaya çıktı. 

İŞTE GOL POZİSYONLARI

Karşılaşma konuk ekibin vuruşuyla başladı. 28'nci dakikanda Muharrem'in hatalı pasını iyi değerlendiren konuk ekip, Emrah'ın kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Orduspor 1967'ye beraberliği getiren gol ise karşılaşmanın 72'inci dakikasında geldi. Savunmadan gelen uzun top Ünye 1957 Spor cezaalanına kadar girdi. Konuk ekibin dışarıya çıkacak diye bıraktığı topu bir anda bir anda Oğuz rakip kale önüne kadar çevirdi, İlker kafayla yükseldi ve takımına 1-1'lik eşitliğe getiren gole imzasını attı. Karşılaşmanın 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

TARAFTAR BAŞKAN ŞİMŞEK'E TEŞEKKÜR ETTİ

Müsabakanın ardından aynı coşku ile kulüp binasına giden kafile, taraftarıyla yaşadığı bütünleşmeden son derece memnun olarak ayrıldı. Taraftarlar, Orduspor efsanesini canlandırmak için kolları sıvayan Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek'e teşekkür etti. 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: İşte, gerçek, Orduspor'un, gerçek, taraftarı!,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı