Haber Detayı
02 Kasım 2021 - Salı 12:42 Bu haber 603 kez okundu
 
HUZUR VE DÜZEN İÇİN SAHADALAR
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri şehrin birçok noktasında vatandaşların huzuru ve kamu düzeninin sağlanması için yoğun mesai harcamaya devam ediyor.
GÜNDEM Haberi


Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, kent genelinde trafik akışının aksamaması için çift sıra, kaldırım, indir bindir ve durak içi park yapan araçlara yönelik denetimler gerçekleştiriyor. Yapılan denetimlerde kurallara uymayan araç sürücülerine cezai işlem uygulanıyor.

 

DENETİMLER 19 İLÇEDE YAPILIYOR

 

19 ilçede denetimlerini sıkı bir şekilde gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, çalışmalarını Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte yürütüyor. Vatandaşların şehir merkezinde araçları ile ilerlerken sorun yaşamamaları için yapılan denetimlerde çift sıra, kaldırım, indir bindir ve durak içi park yapan araçlara emniyet güçleri tarafından cezai işlem uygulanıyor. Yapılan uygulamalar sonrası araçlar bulundukları yerden kaldırılıyor.

 

225 ARACA YASAL İŞLEM YAPILDI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleriyle Altınordu ilçesinde yapılan denetimlerde yaya kaldırımı, dolmuş durağı ve indir bindir cep işgali yapan 225 araca cezai işlem uygulandı.

 

153’E İHBAR EDEBİLİRSİNİZ

 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafiğin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için ayrılan şeritleri işgal eden araçlara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2918 Sayılı Trafik Kanunu ve belediye emir ve yasakları hükümlerince gerekli işlemleri uyguluyor. Yaya kaldırımlarının işgal edilmemesi adına duyarlılık gösterecek olan vatandaşlar böyle bir durumu tespit ettiklerinde Büyükşehir Belediyesinin 153 numaralı çağrı merkezini arayabilir.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: HUZUR, VE, DÜZEN, İÇİN, SAHADALAR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı