Haber Detayı
27 Mart 2023 - Pazartesi 09:15 Bu haber 642 kez okundu
 
HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleriyle çocuklar gönüllerince eğleniyor.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Altınordu Durugöl mahallesinde bulunan Trafik Eğitim Parkı’nda cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşen etkinlikte “Geleneksel Ramazan eğlenceleri ve “Ramazan Sinema Programı” ile Altınordu’lu çocuklar keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Etkinliğe Altınordu’lu çocuklar da aileler de yoğun ilgi gösterdi. Adeta mini bir şehir konseptinde olan ve çocuklar için eğitici öğretici çeşitli oyun alanları da bulunan Trafik Eğitim parkı doldu taştı.

ALTINORDULU ÇOCUKLARIN RAMAZAN SEVİNCİ

Ramazan eğlencelerinde Hacivat-Karagöz, Meddah, Orta Oyunu, interaktif çocuk gösterisi gibi çeşitli aktivite ve oyunlar ile eğlenen çocuklar, Ramazan’a dair güzel anılar biriktirdi. Program, Ramazan eğlencelerinin ardından Trafik Eğitim parkı Sinema salonunda film gösterimi ile devam etti. Altınordu belediyesince ikram edilen elma suyu ve patlamış mısır eşliğinde günün filmini izleyen çocuklar, sinema keyfinin tadına çıkardılar. Ramazan Sinema programında cumartesi “Pinokyo: Sihirli yolculuk” pazar günü ise “Sihirbazlar Akademisi” adlı animasyon film gösterimi yapıldı.

Çocuklara özel etkinlikler, Ramazan boyunca her cumartesi-Pazar Altınordu Trafik Eğitim Parkında devam edecek.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “YAVRULARIMIZIN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLAN ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Her şey çocuklarımız için diyen Başkan Aşkın Tören, “kıymetli yavrularımıza Ramazan’ın ruhunu ve sevincini yaşatmak istiyoruz. Aynı zamanda geleneklerimizi ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak ve yaşatılmasına d katkıda bulunmak istiyoruz. Bu vesile ile Ramazan etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren sevgili çocuklarımıza ve kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Yavrularımızın yüzünde tebessüm olan sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Altınordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok başarılı bulduklarını ve beğendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: HER, ŞEY, ÇOCUKLAR, İÇİN,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı