Haber Detayı
07 Ağustos 2023 - Pazartesi 14:56 Bu haber 655 kez okundu
 
HEM SPOR HEM EĞLENCE
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Matını Kap Gel” spor etkinliği devam ediyor.
SPOR Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı yaşamı desteklemek ve spor kültürünü şehre yaymak amacıyla “Matını Kap Gel” projesiyle ücretsiz spor etkinliği düzenliyor. Kadınlara özel yapılan etkinlikte sporseverler açık havada spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Antrenörler eşliğinde buluşan kadınlar sahilde hem spor yapıyor hem de eğleniyor. Spor yapmak ve güne zinde başlamak için projeye katılan kadınlar ise projeden oldukça memnun.

 

“SPORLA GÜNE POZİTİF BAŞLIYORUZ”

Bu kapsamda Ünye ilçesi Atatürk Parkı’nda spor yapmak için buluşan kadınlar Ordu Büyükşehir Belediyesine bu tür etkinlikler düzenlendiği için teşekkür ettiler.

 Sporsever kadınlar şöyle konuştular:

“Bizleri düşünüp böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için öncelikle Ordu Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Biz bu projeden çok memnunuz. Erken uyanıyoruz, sporla güne pozitif başlıyoruz.”

 

3 İLÇEDE HAFTANIN 3 GÜNÜ 

Etkinlik Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı, Fatsa ilçesi sahilinde (basketbol sahası yanı) ve Ünye ilçesi Atatürk Parkı’nda olmak üzere pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri 09.00-10.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: HEM, SPOR, HEM, EĞLENCE,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı