Haber Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 14:56 Bu haber 536 kez okundu
 
GÖLKÖY’DE HER YER ŞANTİYE
Ordu Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Gölköy ilçesine kurduğu asfalt plentiyle birlikte, ilçenin kaderini değiştirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında, iki mahalleye direkt, üç mahalleye de bağlantı sağlayan grup yolu ile ilçe merkezindeki dört sokak sıcak asfalt konforuyla buluştu.
GÜNDEM Haberi


Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan Ordu’da, ulaşım alanında yapılan yatırımlar sürüyor. Daha önce belediye envanterine kazandırılan asfalt plenti, taş ocağı ve iş makineleriyle kısa zamanda büyük bir mesafe kaydeden Büyükşehir Belediyesi, Gölköy ilçesinde kurduğu yeni asfalt plentiyle birlikte, ilçedeki asfalt çalışmalarını hızlandırdı.

 

Yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında, tesiste üretilen sıcak asfaltlar yollarla buluşmaya başladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mahalle ve grup yollarının standartını yükseltmek, vatandaşlara konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

 

İLÇE MERKEZİNDEKİ DÖRT SOKAK SICAK ASFALTLA BULUŞTU

 

İlçe merkezinde asfaltsız nokta bırakmayacaklarını müjdeleyen Başkan Güler, “Mevlâna Sokak, İbni Sina Sokak, Piri Reis Sokak ve Merdivenli Sokak’taki kanalizasyon, alt yapı, asfalt öncesi zayıf zemin ve taban hazırlığı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarımızı da bitirdik. Belirlenen program çerçevesinde ilçe merkezindeki tüm sokak ve caddelerde çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

SÜLEYMANİYE, HARUNİYE GRUP YOLU ARTIK SICAK ASFALT

 

İlçenin önemli grup yollarından birini daha sıcak asfalt konforuyla buluşturduklarını belirten Başkan Güler, “3 bin 300 metre uzunluğundaki Süleymaniye, Haruniye bağlantı yolunu sıcak asfalt ile buluşturduk. Bu yol ayrıca Yuvapınar, Güzelyayla ve Uluvahta Yaylası’na bağlantı sağlıyor. İlçeye kurduğumuz yeni asfalt plentiyle birlikte çok daha hızlı yol alıyor hem zamandan, hem de ekonomik olarak tasarruf sağlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

ULUDAĞ’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ise “Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle tamamlanan grup yolları ve ilçe merkezindeki yollarla birlikte vatandaşlarımıza standardı yüksek, konforlu bir ulaşım sunuyoruz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: GÖLKÖY’DE, HER, YER, ŞANTİYE,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı