Haber Detayı
21 Nisan 2022 - Perşembe 12:32 Bu haber 678 kez okundu
 
Devletimiz Vatandaşımızın Yanında
Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak yaptığı “Halk Günü” toplantıları kapsamında bugün de vatandaşlarla bir araya geldi.
GÜNDEM Haberi


Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla düzenlediği “Halk Günü” toplantılarında vatandaşlarımızı dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen sorunlara ve taleplere ivedilikle çözüm bularak, dertlere derman oluyor.
 
Bugün gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 248 vatandaşımızın sorun, talep ve önerilerini dinleyerek onlarla yakından ilgilenen, hal ve hatırlarını soran Vali Sonel, özelikle yaşlı, engelli ve çocuklu olan ailelere öncelik vererek bekletmemeye özen gösteriyor.
 
Devletin vatandaşı için var olduğunu belirten Vali Tuncay Sonel,  vatandaşlarımızın istedikleri gıda ürünlerini alabilmeleri için Devletimizin ve hayırsever iş insanlarımızın katkıları ile gıda kartları verildiğini hatırlatarak, “21 aydır her hafta düzenli olarak dağıttığımız alışveriş kartlarımıza ek olarak, il dışından üç hayırsever dostumuz, 6.000 adet gıda kolisi, 200 adet gıda kolisi ile 1milyon TL’lik alışveriş kartı gönderdiler. Hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bugün de halk günü toplantımıza katılan vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecektir” diye konuştu.
 
Toplantıya katılan vatandaşlarımız ise, “Sayın Valimizden Allah razı olsun. Kalabalık olmasına rağmen bizlerle tek tek yakından ilgilenerek ilettiğimiz sorunlarımıza anında çözüm bularak dertlerimize derman oluyor. Her zaman Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, taleplerimizi iletebiliyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.
 
Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek, onları da sevindirmeyi ihmal etmedi.
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: Devletimiz, Vatandaşımızın, Yanında, ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı