Haber Detayı
23 Kasım 2021 - Salı 11:10 Bu haber 652 kez okundu
 
ÇOCUKLAR İSTEMİŞ, BAŞKAN GÜLER SÖZÜNÜ VERMİŞTİ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünyeli çocuklara söz verdiği “Su Oyun Parkı” projesini hayata geçiriyor.
GÜNDEM Haberi


Başkan Güler, Altınordu ilçesinde bulunan su oyun parkından Ünye’ye de yapılması için sosyal medyadan çektiği video ile talepte bulunan ve “Başkan amca Ünye’de su parkı istiyoruz” diyerek seslenen Turgut Dağdeviren’in istediğini kırmamış ve “Başkan amcanız size kurban olsun. Hemen çalışmalarını başlatıyorum:)” şeklinde yanıt vermişti.

 

Çocuklar tarafından sevinçle karşılanan ve onlarca beğeni alan paylaşımın ardından Başkan Güler’in talimatı ile proje çalışmalarına hız verilmişti. Çalışmaların hayata geçirilmesi için düğmeye basıldı. Yakın zamanda kazma vurulacak projenin sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

 

22 ADET OYUN GRUBU BULUNUYOR

Yaz aylarında çocuklara alternatif bir aktivite imkânı sunmak amacıyla hizmete sunulacak proje Ünye ilçesi Atatürk Parkı yanında bulunan sahilde 100 metrekare alanda hayata geçirilecek.

 

Projede piyon, mantar, göz atışlı piyon, üç su sıçratmalı düğme, tel su sıçratmalı düğme, direksiyon, deniz atı, su jeti oyunları olmak üzere 8 adet farklı oyun grubu ve 22 adet oyun aleti yer alıyor.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Proje görselleri, vatandaşlar ile paylaşıldı. Görselleri ile heyecan veren projenin kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak.  Su oyun parkının önümüzdeki sezon itibariyle vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ÇOCUKLAR, İSTEMİŞ,, BAŞKAN, GÜLER, SÖZÜNÜ, VERMİŞTİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı