Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 13:09 Bu haber 574 kez okundu
 
ÇATALPINAR’DA ULAŞIMA YAPILAN YATIRIMLAR SÜRÜYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesinde, Bolaman Irmağı kenarında bulunan Emniyet Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sürdürülen çalışmayla birlikte, ilçe merkezindeki trafik yükünün en aza ineceğini söyledi.
GÜNDEM Haberi


Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde alternatif bir güzergah imkanı sağlayacak olan Bolaman Irmağı kenarında asfalt çalışması başlattıklarını belirtti.

 

EMNİYET CADDESİ SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

 

Sıcak asfalta kavuşacak güzergahın trafik yükünü en aza indireceğini söyleyen Başkan Güler, “Bolaman Deresi kenarında bulunan Emniyet Caddesi yolu daha önce stabilize bir haldeydi. Altyapı çalışmalarını tamamladığımız 2 kilometre uzunluğundaki güzergahta, sıcak asfalt çalışmalarını başlattık.  Bu güzergâh ulaşım açısından tercih edilmediği için trafik yükü şehir merkezindeki cadde ve sokaklar üzerindeydi. Yeni güzergahla birlikte ilçe merkezindeki ulaşımı da rahatlatmış olacağız. Çatalpınar ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

TÜRE’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleriyle ilçemizdeki mahalle ve grup yollarını sıcak asfalt ile buluşturup, ana yollarımızı kalite standardı yüksek, konforlu bir hale getiriyoruz. İlçemize verdiği desteklerden dolayı, kendilerine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ÇATALPINAR’DA, ULAŞIMA, YAPILAN, YATIRIMLAR, SÜRÜYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı