Haber Detayı
25 Mart 2022 - Cuma 13:03 Bu haber 808 kez okundu
 
ÇINAR SUYU TABİAT PARKI MİNİK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
Ordu Büyükşehir Belediyesinin turizm iştirak şirketi ORTUR A.Ş bünyesinde bulunan Ünye Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesisleri minik öğrencilere ev sahipliği yaptı.
TURİZM Haberi


Sosyal tesislerde gönüllerince eğlenen çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTUR, bünyesinde bulunan tesislerde önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Kaliteli hizmet ağı, özgün sunumu, geniş ve kapsamlı mekânları ile Ordu turizmine katkı veren ORTUR, Ünye’de hizmet veren Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerinde minik öğrencileri ağırladı.

 

YABAN HAYATI KONU EDİLDİ

 

Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerinin ev sahipliğinde Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Ordu Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklara yaban hayatı, avcılık ve doğa ile ilgili bilgi verildi. Düzenlenen etkinlikte minik öğrencilere ayrıca yaban hayvanları ve yaban hayvanlarının doğada bıraktığı ayak izleri konularında merak ettikleri sorular görevliler tarafından tek tek cevaplandırıldı. Etkinlikte öğrenciler masal dinletisi, çöp toplama ve sokak hayvanlarına mama dağıtımı gibi özel etkinlikler gerçekleştirdi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi turizm iştiraki ORTUR A.Ş bünyesinde bulunan Ünye Çınar Suyu Tabiat Parkı ve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklara Tarım Ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Ordu Şubesi tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ÇINAR, SUYU, TABİAT, PARKI, MİNİK, ÖĞRENCİLERİ, AĞIRLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı