Haber Detayı
04 Mart 2020 - Çarşamba 16:52 Bu haber 1025 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİRDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 4 ay önce verdiği talimat ile çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 370 bin TL’lik nakdi yardımda bulunuyor.
SPOR Haberi


BÜYÜKŞEHİRDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 4 ay önce verdiği talimat ile çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine 370 bin TL’lik nakdi yardımda bulunuyor.

Nakdi yardımlardan ilde faaliyet gösteren futbol kulüpleri ile ferdi branşlarda faaliyet gösteren toplam 100 spor kulübü ve 6.283 sporcu faydalanacak.

YARDIM ÇEKLERİ 12 MART PERŞEMBE GÜNÜ TAKDİM EDİLECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör Lig, 2. Amatör Lig, Kadınlar 3. Lig, U15- U17- U19 Liglerinde mücadele eden futbol kulüpleri ile 2019 yılı içerisinde ferdi branşlarda faaliyette olan spor kulüplerinin faal sporcularına nakdi yardımda bulunacak.

12 Mart Perşembe günü saat 18.00’da Atatürk Spor Salonunda düzenlenecek programda 36 futbol kulübü ve 1.333 sporcuya 271 bin TL, ferdi branşlarda faaliyet gösteren 80 kulüp ve 4.950 sporcuya ise 99 bin TL olmak üzere toplamda 370 bin TL nakdi yardım çeki takdim edilecek.

“DESTEĞİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesinin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör spor kulüplerine desteğini sürdüreceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Amatöre ve altyapıya yatırım yapmak gençliğe ve geleceğe yatırım yapmaktır. Bizler sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. İlimizde farklı branşlarda faaliyet gösteren, ulusal ve uluslararası yarışmalarda önemli başarılar elde eden sporcularımız bulunuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu sporcularımıza şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi devam ettireceğiz. Amatör düzeyde faaliyet gösteren pırıl pırıl gençlerimiz, ileride profesyonel düzeyde ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Bu doğrultuda özveri ile hizmet veren amatör spor kulübü yöneticilerimizi, antrenörleri ve tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİRDEN, AMATÖR, SPOR, KULÜPLERİNE, DESTEK,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı