Haber Detayı
15 Kasım 2021 - Pazartesi 14:24 Bu haber 557 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR TAM GAZ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşları asfalt ve beton yol konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Aybastı ilçesine bağlı Hisarcık mahallesini, Gölköy karayoluna bağlayan mahalle içi yol betonla buluşacak.
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış ayı öncesi asfalt ve beton yol çalışmalarına hız verdi. 19 ilçenin mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir mesai harcayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aybastı ilçesinin Hisarcık mahallesinde beton yol çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe merkezlerinden, kentin en uçtaki yerleşim yerlerine kadar vatandaşları sağlıklı ve konforlu yollarla buluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

 

 AYBASTI HİSARCIK MAHALLE YOLU BETONLA BULUŞUYOR

 

Başkan Güler, “Kış mevsimi öncesi ekiplerimiz ilçelerimizde arı gibi çalışıyor. 19 ilçemizde sürdürülen planlı ve programlı çalışmalarla birlikte, sorunları bir bir çözmek için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Bu kapsamda, Aybastı ilçemize bağlı Hisarcık Mahallesi’ni Gölköy Karayoluna bağlayan güzergahta, 2 kilometre beton yol çalışması başlattık. Vatandaşlarımıza standardı yüksek, konforlu yollar sunmak için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Hisarcık Mahallesi sakinleri ise “Yolumuz yıllardır, toz ve çamur içerisindeydi. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sayesinde artık, toz ve çamurdan kurtulacağız. Desteklerinden dolayı başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, TAM, GAZ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı