Haber Detayı
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 15:40 Bu haber 686 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR SORUNLARI ÇÖZÜYOR
GENEL SEKRETER İNAN ÜNYE’DE BÜYÜKŞEHİR SORUNLARI ÇÖZÜYOR ÜNYE’NİN MAHALLELERİ ASFALT İLE BULUŞUYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla kentin kaderini değiştirecek yatırımlara imza attı.
GÜNDEM Haberi


Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçesinde devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreter Sait İnan, belirlenen plan ve program dahilinde birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

 

Ordu’nun Ünye ilçesinde altyapı ve sıcak asfalt çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinin altyapıları güçlenirken sokak ve caddeler sıcak asfalt konforuyla buluştu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, Ünye ilçesinde devam eden altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

ÜNYE’NİN ALTI MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Ünye ilçesine bağlı, Atatürk, Gölevi, Ortayılmazlar, Saraçlı, Fevzi Çakmak ve Gürecülü mahallelerini ziyaret edip çalışmalarla ilgili bilgi alan Genel Sekreter İnan, ilçe merkezinde son bir ayda 12 sokak ile bir caddeyi sıcak asfalt konforuyla buluşturduklarını söyledi.

 

ATATÜRK VE GÖLEVİ MAHALLELERİ ASFALT İLE BULUŞUYOR

 

Genel Sekreter İnan yaptığı açıklamada, “Ünye’de birçok noktada altyapı sorunları tamamlanmak üzere. Belli bir koordinasyon içerisinde yaptığımız çalışmalarla altyapı çalışmaları bitirilerek, sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Kaldırım çalışmaları ise sürüyor. 20 güne kadar Gölevi Mahallesi ve 15 güne kadar Atatürk Mahallesi’nde altyapıları tamamlayıp asfalt çalışmalarına başlayacağız” dedi.

 

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRECEK

 

İl genelindeki çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade eden Genel Sekreter İnan, “Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçemizdeki yatırımlarının üst seviyedeki memnuniyetinin vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte yaşadık. Vatandaşlarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himaye ve destekleriyle hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

 

MUHTARLAR VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Muhtarlar ve vatandaşlar ise çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti belirterek, “Daha önce yollarımız toz ve çamur içerisindeydi. Altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarıyla birlikte hem su baskınlarından kurtulmuş olacağız. Yollarımız ise konforlu bir yapıya dönüştü. Desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, SORUNLARI, ÇÖZÜYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı