Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 12:47 Bu haber 694 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’DA 7 MİLYON TL’LİK YARDIM YAPTI
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlardan sosyal desteklerini esirgemeyerek gerek sıcak yemek gerekse tekstil gibi çeşitli ihtiyaçlar için 7 milyon TL’lik yardım yaptı.
GÜNDEM Haberi


Her an yardım elini vatandaşların üzerinden çekmeyen Büyükşehir Belediyesi birlik ve beraberliğin arttığı Ramazan ayında da dar gelirli, 65 yaş üzeri, engelli ve kimsesiz vatandaşların yanında oldu.

 

İhtiyaç sahibi vatandaşların gerek kurulan Buharalı Şakir Efendi Aşevi ile sıcak yemeğini gerekse hayata geçirilen Sosyal Market ile gıda, giysi, temizlik gibi ihtiyaçlarını gideren Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında da gönülleri kazandı.

 

6 BİN 177 İHTİYAÇ SAHİBİNİN İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ, 120 BİN İFTARİYELİK DAĞITILDI

 

Bu kapsamda sosyal yardımlarda adeta seferberlik ilan eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan süresince 6 bin 177 vatandaşa gıda, giyim, ev tekstili gibi ihtiyaçlar için yardımda bulunurken, il genelinde yaşayan ihtiyaç sahipleri, Ordu sınırları içerisinde geçen yolcu ve şoförler, kamu kurum ve kuruluşlar ile üniversite öğrencilerine 120 bin iftariyelik dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi diğer yardımlar ile Ramazan ayında toplamda 7 milyon TL’lik yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak yüzleri gülümsetti.

 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’DA, 7, MİLYON, TL’LİK, YARDIM, YAPTI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı