Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 11:37 Bu haber 678 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR RADYOCULARI UNUTMADI
Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Basın Danışmanı Metin Akyürek “6 Mayıs Radyo Günü” dolayısıyla Ordu’da yayın yapan radyo temsilcilerini ziyaret ederek günlerini kutladı.
GÜNDEM Haberi


Türkiye'deki radyo yayıncılığının 95. yıl dönümü ve “6 Mayıs Radyo Günü” çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu özel günü unutmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’daki radyolara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Basın Danışmanı Metin Akyürek, Ordu genelinde yayın hayatına devam eden radyoları ziyaret etti.

 

Albayrak ve Akyürek, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde sırasıyla Radyo Mega Çiğdem Bekdemir, Ordu FM Mustafa Kaya, Radyo Net Nebil Türkyılmaz, Ulus FM Gültekin Kurtçul, Radyo Güzelsu Anıl Güzelsu, Radyo 52 Fatma Meltem Naz, Melodi FM Barış Pamukçu, Radyo Hizmet Hamza Alp, Oney FM Hakan Korkmaz ve Moda FM Ahmet Bölükbaş ile bir araya gelerek hem Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarını iletti hem de 6 Mayıs Radyo Günlerini kutladı.

 

Büyükşehir Belediyesince yapılan ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını dile getiren radyocular da ilgi ve alakaları dolayısıyla Başkan Güler başta olmak üzere Albayrak ve Akyürek’e teşekkür etti.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, RADYOCULARI, UNUTMADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı