Haber Detayı
20 Aralık 2019 - Cuma 11:55 Bu haber 1101 kez okundu
 
Büyükşehir parkları elden geçiriyor
Ordu Büyükşehir Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor.
YAŞAM Haberi


BÜYÜKŞEHİR PARKLARI ELDEN GEÇİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanlarında yer alan parklarda bakım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ünye Atatürk Parkı’na 23 adet pergola yerleştirildi.

23 ADET PERGOLA YERLEŞTİRİLDİ

Çalışmaların her ilçede yapılacağını ifade eden Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, “Ekiplerimiz Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunan parklarda yenileme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Ünye Atatürk Parkı’nda bulunan ve ömrünü bitirmiş 23 adet pergola yenileriyle değiştirildi. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kullanışlı parklar oluşturmak için çalışmalarımız diğer ilçelerimizde de devam edecek” dedi.

PARKLAR BİR BİR TEMİZLENİYOR

Her ay düzenli olarak özel ekipmanlar ve temizlik malzemeleriyle gün boyu yapılan temizlik çalışmalarıyla çocukların sağlıklı ve güven içinde parklarda oyunlarını oynamasına imkân sağlandığını söyleyen Gündoğar, “Parklarda temizlik çok önemli. Bu konuda oluşturduğumuz ekiplerimiz parklarımızın genel temizliğini belirli aralıklarla yapıyor. Parklarımızda bulunan çocuk oyun grupları, fitness aletleri, banklar, kauçuk zeminler ve park duvarları bir bir temizleniyor. Parklar çocuklarımız için tehlike arz etmemeli ve aileler çocuklarını parka getirirken içleri rahat olmalı. Bu yüzden biz de rutin temizlik çalışmalarımızın yanı sıra özellikle sıcakların düşmesiyle birlikte aylık olarak özel temizlik uygulamaları da yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (OBB) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Editör:
 
Etiketler: Büyükşehir, parkları, elden, geçiriyor,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı