Haber Detayı
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 09:13 Bu haber 623 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR FATSA’YA ŞANTİYE KURDU
Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı altyapı asfalt yol seferberliğiyle ilçelerin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.
GÜNDEM Haberi


Fatsa ilçe merkezindeki birçok cadde ve sokakta altyapı çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, su taşkınlarına maruz kalan mahalleleri ise yeni yağmur suyu hatlarıyla buluşturuyor.

 

Ordu’da ulaşım ve altyapıya yapılan yatırımlar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde süren çalışmalarla, ilçelerin yıllar süren hayalleri bir bir gerçeğe dönüşüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından devam eden çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçe merkezindeki mahallelerin altyapı ve ulaşım sorunlarını çözmek için ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

 

MAHALLELERDE YOĞUN ÇALIŞMA

 

İlçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Fatsa Dumlupınar Mahallesi’nde Rıza Dizdaroğlu Sokak, Nazmiye Komitoğlu ve Şehit Uğur Yücetepe sokakta sıcak asfalt öncesi pmt çalışmalarımız başladı. Kapalı Pazar yerinde asfalt öncesi kazı dolgu çalışmaları yapılıyor. 11 bin m2 lik bir alanı sıcak asfalt ile buluşturacağız. Ayazlı Mahallesi’nde baks ve menfez çalışmaları devam ediyor.  Ayazlı Mahallesi Ardıç sokakta, sıcak asfalt öncesi kazı dolgu çalışmaları sürüyor. Aybastı Karayaolu’nda Kadıoğlu Deresi’ne ulaşım sağlayan yağmur suyu hattıtını büyük bakslarla güçlendirildik. Kurtuluş Mahallesi’nde Akdeniz ve Halide Edip Adıvar sokakta yeni yağmur suyu hatları inşa ettik. İlçemize hayırlı olsun” dedi.  

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, FATSA’YA, ŞANTİYE, KURDU,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı