Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 16:05 Bu haber 695 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde adeta ulaşım ‘üs’sü kurdu. Yapılan çalışmalarla birlikte, birçok grup yolu ile ilçe merkezi, asfalt ve betona kavuştu. 2019 yılından bu yana ilçe genelinde toplam 167 km yol asfalt ve beton ile buluştu. 88 milyon ulaşım yatırımına imza atıldı.
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana 19 ilçede tarihi yatırımlara imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde de vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam standartlarını yükseltecek çalışmaları bir bir hayata geçirdi. 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ilçe merkezleri ve mahalle grup yolları standardı yüksek konforlu güzergahlarla buluştu.

 

İlçelerde kurduğu şantiyelerle kentin kaderini değiştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde yaptığı ulaşım yatırımlarıyla da vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı.

 

167 KM YOL ASFALT VE BETONA KAVUŞTU

 

İlçelerin ulaşım altyapısını güçlendiren Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Fatsa’nın ulaşım ağında bulunan yollarda 75 km emilsüyon kaplama, 16 km beton ve 76 sıcak asfalt olmak üzere toplamda 167 km yolu konforlu bir yapıya dönüştürdü.

 

88 MİLYON LİRALIK ULAŞIM YATIRIMI YAPILDI

 

Fatsa ilçesinde gerçekleşen asfalt ve beton yol çalışmalarının yanı sıra 13 km yeni yol açma ve genişletme, 382 km stabilize yol yapım, 697,19 km reglaj, 480 km hendek temizliği, 28 bin 865 ton asfalt yama, 24 bin 113 metre yağmursuyu hattı, 17 bin 235,50 m³ taş duvar, 65 bin 757 m² kaldırım ve 770 metre menfez çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. İlçe genelindeki 167 km asfalt ve beton yatırımlarıyla birlikte 88 milyon lira ulaşım yatırımına imza atıldı.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, FATSA’NIN, KADERİNİ, DEĞİŞTİRDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı