Haber Detayı
10 Mayıs 2023 - Çarşamba 11:46 Bu haber 649 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN SPOR’A VE SPORCUYA DESTEK DEVAM EDİYOR
Karadeniz’in en önemli spor komplekslerinden biri olan Karşıyaka Spor Tesisleri 2 yeni kapalı korta daha kavuşuyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile projelendirilen ve yapım çalışması son aşamada olan tenis kortunda çatı kapatma işlemi tamamlandı.
SPOR Haberi


Ordu’da 7'den 70'e herkesin spor yapması için birçok projeye imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut tesislerde yenileme ve büyütme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan 2 adet tenis kortunda yenileme ve büyütme çalışmaları son aşamaya geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında daha önce açık olan 2 adet kort üzeri kapatılarak 4 mevsim kullanılacak hale getirildi. Yapılan bu çalışma ile kapalı kort sayısı 2’den 4’e yükseldi.

 

TENİS TUTKUNLARI HEYECANLA BEKLİYORDU

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tenis tutkunlarına verdiği bir söz daha yerine getirildi. Altınordu ilçesinde bulunan ve Karadeniz’in en önemli spor tesislerinden birisi olan Karşıyaka Spor Tesisleri’nde daha önce açık olan ve yağışlı havalarda kullanılmayan 2 adet tenis kortu Başkan Hilmi Güler’in talimatı ile yenilendi. Proje kapsamında tenis kortu sahasına çatı örtüsü olarak 2 bin 900 metrekare branda kaplanması, 3 bin metrekare akrilik zemin kaplaması, 75 ton çelik, 300 metreküp beton imalatları yapılarak 4 mevsim spor yapılmasının önü açıldı.

 

2 ADET TENİS KORTUNUN ÜZERİ KAPATILIP, TRİBÜN YAPILDI

 

Tenis kortlarında yapılan çalışma ile 2 adet açık akrilik tenis kortu 18x36 ölçülerinde yeniden düzenlenerek üstü kapatıldı. Ayrıca kortlara tribün, ısıtma ve aydınlatma sistemleri de yapılarak daha kullanışlı hale getirildi. Kısa süre önce başlayan çalışmaların tamamlanması ile birlikte yeniden faaliyete başlayacak kortlar tenis severlerin hizmetine sunulacak.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR’DEN, SPOR’A, VE, SPORCUYA, DESTEK, DEVAM, EDİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı