Haber Detayı
30 Ocak 2023 - Pazartesi 09:38 Bu haber 643 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL FİLM
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin ilk yerli ve süper kahraman animasyon filmi olan, Efsane Takım: Bilim Kahramanları animasyon filmini çocuklarla buluşturdu.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında hazırlanan programlar ile Ordulular kültür-sanat ile dolu bir ay geçiriyor. Filmlerden söyleşilere, konserlerden belgesellere her kesime hitap eden etkinlikler Orduluların beğenisine sunuluyor.

 

Bu kapsamda gösterimi Türkiye’nin ilk yerli ve süper kahraman animasyon filmi olan, Efsane Takım: Bilim Kahramanları animasyon filmi Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda minikler ile buluşturuldu. Aileleri ile birlikte gelen çocuklar mısır ve meyve suyu eşliğinde filmi ilgi ile izledi.

 

PATLAMIŞ MISIR VE MEYVE SUYU ESLİĞİNDE FİLM KEYFİ

 

Etkinlikte her film gösteriminde olduğu gibi Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından film öncesi çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi. İkramlar eşliğinde gösterimi gerçekleştirilen filmi seyreden çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün yaşadı.

 

Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve aileleri sürprizlerle dolu etkinliği çok beğendiklerini belirterek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR’DEN, ÇOCUKLARA, ÖZEL, FİLM,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı