Haber Detayı
26 Nisan 2022 - Salı 14:30 Bu haber 692 kez okundu
 
BU RAMAZAN VE HER ZAMAN PAYLAŞMANIN VE DAYANIŞMANIN ADRESİ ALTINORDU BELEDİYESİ
Başkan Aşkın Tören öncülüğünde ‘Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu’ parolasıyla vatandaşların hayatlarına ve gönüllerine dokunan birçok ilke imza atan Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da paylaşmanın ve dayanışmanın adresi oldu.
GÜNDEM Haberi


Ramazan ayı boyunca her gün 15 BİNE yaklaşan iftarlık sıcak yemek ikramı ile Altınordu Belediyesi, Ramazan sofralarını bereketlendirmeye, gönülleri ısıtmaya şehirde birlik beraberlik ve kardeşliği çoğaltmaya devam ediyor.

 

ALTINORDU BELEDİYESİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA HEMŞEHRİLERİNİN İFTAR SOFRALARINDA

 

Altınordu Belediyesinin kent merkezinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve talep edenlere iftarlık sıcak yemek dağıtımı için oluşturduğu 15 gönül noktasından binlerce vatandaşa sıcak yemek ikramları devam ediyor. Gönül noktaları dışında iftar saatinde görevi başında olan kamu görevlilerine de Altınordu Belediyesi ekiplerince iftarlık sıcak yemek ikramları ulaştırılıyor.

Bu sene Ramazan ayında bir ilke de imza atan Altınordu Belediyesi Ordu Üniversitesi kampüsünde her gün 2000’e yakın öğrenciyi de iftar sofrasında misafir ediyor. Altınordu Belediyesi’nin iftarlık sıcak yemek ikramları merkezde oluşturulan gönül noktaları ve Üniversite kampüsü ile de sınırlı kalmadı. Ayrıca yemek yapamayacak durumda olanlar, yalnız yaşayanlar, yaşlılar, engelli bireyler, yatağa bağımlı hastalar ve dezavantajlı gruplara ise, iftarlık sıcak yemekler belediye ekiplerince her gün kapı kapı teslim ediliyor.

Kırsal mahallerde ise, iftarlık sıcak yemek ikramları Altınordu Belediye ekiplerinin her gün iftar öncesi başlayan tatlı ve heyecanlı yolculuğu ile tek tek evlere teslim ediliyor. Sağlık ve hijyen kurallarından kesinlikte taviz verilmeden hazırlanan sıcak yemekler hane hane ulaştırılarak paylaşma seferberliği ile iftar sofralarının bereketi ve sevinci tüm şehri kuşatıyor.  

 

BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ PAYLAŞMA VE GÖNÜL HUZURU İLE HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

 

Ramazan ayının paylaşma ve kardeşliğin simgesi olduğunu vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Allaha hamdolsun ki, her gün iftar sofralarına ulaştırdığımız 15 BİN’e yaklaşan sıcak yemek ikramlarımız ile paylaşmanın ve kardeşliğin dolu dolu yaşandığı bir Ramazan geçiriyoruz Altınordu’muzda.  Hemşehrilerimiz ile her koşulda kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi sürdürüyoruz. Biz zaten kentimizi “Paylaşmanın ve bereketin Yurdu Altınordu” olarak konumlandırıyoruz. Paylaşarak güçlenmeye, bereketi çoğaltmaya kardeşliğimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BU, RAMAZAN, VE, HER, ZAMAN, PAYLAŞMANIN, VE, DAYANIŞMANIN, ADRESİ, ALTINORDU, BELEDİYESİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı