Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 12:45 Bu haber 680 kez okundu
 
BİSİKLET YOLLARINA YENİ DÜZENLEME
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) bisiklet yollarında vatandaşların can ve mal güvenliğini ve trafik düzeninin sağlanmasına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.
GÜNDEM Haberi


Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan Başkanlığında yapılan toplantıda, Ordu’da bisiklet yollarında son zamanlarda iki pedallı tek kişilik bisiklet harici ticari amaçla elektrikli scooter, ginger ve aile bisikletlerinin kullanımı ile ilgili hazırlanan komisyon raporu görüşüldü.

 

Toplantı sonucunda bisiklet yollarında can ve mal güvenliğinin sağlanması amacı ile ticari ve özel amaçlı kullanılan elektrikli bisiklet (ginger), ATV ve aile bisikleti olarak kullanılan pedallı ve 3-4 tekerlekli bisikletlilerin ve taşıtların UKOME kurulundan izin almadan yaya yolu, bisiklet yolu, harici yollarda ve parklarda kullanılmaması kararı alındı.

 

Kiracıların ve paydaşların karar aleyhine hareket etmeleri halinde ise mali, cezai, hukuki sorumluluğun kendilerine ait olacağı bildirildi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BİSİKLET, YOLLARINA, YENİ, DÜZENLEME,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı