Haber Detayı
18 Nisan 2022 - Pazartesi 12:01 Bu haber 699 kez okundu
 
BAŞKAN TÖREN HEMŞEHRİLERİ İLE GÖNÜL SOFRALARINDA BİR ARADA
Mesaisinin önemli bir bölümünü halkın, vatandaşların arasında geçiren mahalle ve semt ziyaretleri yanında Belediyede gerçekleştirdiği düzenli halk günü toplantıları ile hemşehrilerini tek tek dinleyen, onların istek ve taleplerine çözüm arayan ve her fırsatta Altınordulu'lar ile bir arada olmaya özen gösteren Başkan Aşkın Tören, Ramazan ayında da gönüllere dokunmaya devam ediyor.
GÜNDEM Haberi


Rahmet, bereket ve paylaşma iklimi Ramazan ayında toplumun çeşitli kesimlerinden hemşehrileri ile iftar ve sahur sofralarında bir araya gelen Başkan Tören, gönül buluşmalarını sürdürüyor.

GÜNDÜZ SAHADA AKŞAM İFTAR SOFRALARINDA HALKI İLE BİR ARADA

Kimi zaman bir esnafın iş yerinde, kimi zaman sokakta, caddede vatandaşlar ile samimi bir sohbet karesinde görülen, kimi zaman da toplu taşımada dolmuşta seyahat eden Başkan Tören, Ramazan ayında her akşam şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere, engelliler, ihtiyaç sahipleri, hastalar, yaşlılar ve gençler ile her gün bir başka iftar sofrasına misafir oluyor. Evlerine konuk olduğu aileler ile samimi ve içten sohbetleriyle dikkat çeken Başkan Tören, iftar sevincini birlikte paylaştığı vatandaşların ihtiyaç, talep ve sıkıntılarını dinlerken çocukları hediyelerle sevindirmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Tören’in büyüklerin hayır dualarını da aldığı gönül buluşmaları hane hane devam ediyor.

Başkan Aşkın Tören iftarın ardından her gün bir ailenin çay davetine icabet ederken, taksi durakları ve sivil toplum kuruluş ziyaretleri ile dolu dolu bir Ramazan geçirerek günün erken saatlerinde başlayan mesaisini çoğu zaman sahur buluşmalarıyla tamamlıyor.

BAŞKAN TÖREN "EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ, KARDEŞLİĞİMİZ VE DAYANIŞMA RUHUMUZDUR"

Pandemi nedeniyle verilen iki yıllık zorunlu aradan sonra Altınordulu'lar ile yeniden yan yana gönül gönüle bereketli iftar sofralarında bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tören, "en büyük gücümüz birliğimiz beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve paylaşmadır" dedi.

"Gönül Sofram Altınordu" diyen Başkan Aşkın Tören, "Allah'a hamdolsun ki, Altınordu Belediyesi olarak bu Ramazan’da da günlük 15 BİN'e yaklaşan sıcak yemek ikramımız ile hemşehrilerimizin sofralarını bereketlendiriyoruz. Bunun yanında gıda paketi desteklerimiz, yaşlılar, hastalar, yalnız yaşayanlar ve engelli kardeşlerimizin evlerinde verdiğimiz temizlik hizmeti desteklerimiz ile gönüllere dokunmaya, insanımızın yüzlerindeki tebessümün vesilesi olmaya ve hayır dualarına muhatap olmaya devam ediyoruz.

Altınordu ailesinin hiçbir ferdini dışarıda bırakmayan dayanışma ve paylaşma seferberliğimiz ile şehrimizin 'paylaşmanın ve bereketin yurdu' olma kimliğini güçlü bir şekilde ortaya koyuyoruz.

Ünlü halk ozanımız Neşet Ertaş'ın dizelerinde ifadesini bulan " Gönülden gönüle giden yollar ile hemşehrilerimizle daima bir ve beraber olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye, tüm imkânlarımızı yine gerçek sahibi olan Altınordulu'lar ile paylaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, TÖREN, HEMŞEHRİLERİ, İLE, GÖNÜL, SOFRALARINDA, BİR, ARADA,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı