Haber Detayı
18 Mayıs 2022 - Çarşamba 10:51 Bu haber 651 kez okundu
 
BAŞKAN ŞAHİN'DEN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
GÜNDEM Haberi


Başkan Şahin mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 103. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. Biz necip bir millet olarak her zaman hür yaşamışız ve hür yaşama mücadelesi vermeye devam ediyoruz. Bu mücadelenin en ön safında şüphesiz gençler bulunuyor. Ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştıracak olan dinamizme sahip olan gençlerimizin her zaman yolunu açmalı, desteklemeliyiz.

Ben bu duygu ve düşünce ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk gençlerine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için canını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ŞAHİN'DEN, 19, MAYIS, ATATÜRK'Ü, ANMA, GENÇLİK, VE, SPOR, BAYRAMI, MESAJI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı