Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 11:44 Bu haber 654 kez okundu
 
BAŞKAN GÜLER: “YÜREĞİ ANNELİK HİSSİYLE DOLU TÜM KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 8 Mayıs Pazar Günü kutlanacak olan “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
GÜNDEM Haberi


 

Başkan Güler mesajında, “Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“Karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik. Asla tükenmeyecek özveri, sabır ve başka kimsenin kimseye gösteremeyeceği tahammül ile en kutsal varlıklarımız annelerimiz, başımızın tacıdır. 

 

Yaşanabilir, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli sevgidir. Sevginin ise en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve yaşamları süresince bizleri korumak için kol kanat olan annelerimizdir. 

 

Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek hepimize düşen en büyük sorumluluktur. En mutlu anlarımızda olduğu gibi başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalı, hayır duaları alınmalıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, GÜLER:, “YÜREĞİ, ANNELİK, HİSSİYLE, DOLU, TÜM, KADINLARIMIZIN, GÜNÜ, KUTLU, OLSUN”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı